Рецепт Підлива з грибами фото

Підлива з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Ніколи б не подумала, що всього лише з 2-х основних інгредієнтів (грибів і м'ясного бульйону), можна приготувати настільки ситне блюдо, яке припаде до душі багатьом.

Опис приготування:

Варіантів, як приготувати підливу з грибами, існує багато, але цей рецепт все ж займає лідируюче місце в моїй книзі рецептів, так як блюдо виходить неймовірно смачним і займає по готуванні дійсно трохи часу. Підлива відмінно підійде до макаронів, kartofelyu або Гречко.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Гриби - 100 грам
  • Зубчик часнику - 1 штука
  • Борошно - 1/2 Ст. Ложки
  • Яловичий бульйон - 300 мілілітрів
1
На розігріту сковороду налийте оливкова олія.
2
Додайте тонко нарізані гриби і подрібнений часник. Продовжуйте смажити до утворення золотистої скоринки.
3
Додайте борошно і помішуйте протягом 1 хвилини.
4
Тонкою цівкою в сковороду влийте яловичий бульйон, постійно помішуйте, щоб запобігти утворенню грудочок. Продовжуйте готувати соус, поки він не закипить і густіти.
5
Додайте сіль, перець за смаком і випарюйте підливу, поки вона не набуде потрібної вам консистенції.

Схожі рецепти