Підлива до картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Підливу до картоплі можна зробити з м'ясного фаршу. Виходить досить непогано. Особливо актуально це блюдо для маленьких дітей і літніх людей, адже для них тверде м'ясо ще або вже проблема!
Опис приготування:
Підлива до картоплі може вважатися черговим блюдом. Готується вона досить швидко, якщо не враховувати час на чистку картоплі. До речі, можна цей процес доручити самому мало кваліфікованого кухаря у вашій родині. Поки вариться пюрешка, ви обсмажуєте фарш, можна в нього додати цибулька, буде тільки ароматні (спочатку обсмажують на олії цибулю, а потім додаєте фарш). Потім через 15-18 хвилин все з'єднуємо на тарілці. Картоплю можна замінити макаронами. Смачного!
- Фарш - 500 грам
- Томати у власному соку - 200 грам
- Квасоля консервована - 200 грам
- Картопля - 500 грам
- Морква - 2-3 штук
- Базилік - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Приправа для фаршу - За смаком
Підготуйте продукти.
Обсмажте фарш, приправити сіллю, додайте приправи.
Додайте томати у власному соку і квасоля. Гасіть півгодинки на середньому вогні.
Додайте базилік, часник. Тушіте 5 хвилин.
Відваріть картоплю і моркву.
Робимо пюре з картоплі і моркви.
Смачного!