Рецепт Підлива до картоплі фото

Підлива до картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Підливу до картоплі можна зробити з м'ясного фаршу. Виходить досить непогано. Особливо актуально це блюдо для маленьких дітей і літніх людей, адже для них тверде м'ясо ще або вже проблема!

Опис приготування:

Підлива до картоплі може вважатися черговим блюдом. Готується вона досить швидко, якщо не враховувати час на чистку картоплі. До речі, можна цей процес доручити самому мало кваліфікованого кухаря у вашій родині. Поки вариться пюрешка, ви обсмажуєте фарш, можна в нього додати цибулька, буде тільки ароматні (спочатку обсмажують на олії цибулю, а потім додаєте фарш). Потім через 15-18 хвилин все з'єднуємо на тарілці. Картоплю можна замінити макаронами. Смачного!

  • Фарш - 500 грам
  • Томати у власному соку - 200 грам
  • Квасоля консервована - 200 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Морква - 2-3 штук
  • Базилік - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Приправа для фаршу - За смаком
підлива до картоплі - фото крок 1
Підготуйте продукти.
підлива до картоплі - фото крок 2
Обсмажте фарш, приправити сіллю, додайте приправи.
підлива до картоплі - фото крок 3
Додайте томати у власному соку і квасоля. Гасіть півгодинки на середньому вогні.
підлива до картоплі - фото крок 4
Додайте базилік, часник. Тушіте 5 хвилин.
підлива до картоплі - фото крок 5
Відваріть картоплю і моркву.
підлива до картоплі - фото крок 6
Робимо пюре з картоплі і моркви.
підлива до картоплі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти