Підлива до картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Підливу до картоплі можна зробити з м'ясного фаршу. Виходить досить непогано. Особливо актуально це блюдо для маленьких дітей і літніх людей, адже для них тверде м'ясо ще або вже проблема!
Підлива до картоплі може вважатися черговим блюдом. Готується вона досить швидко, якщо не враховувати час на чистку картоплі. До речі, можна цей процес доручити самому мало кваліфікованого кухаря у вашій родині. Поки вариться пюрешка, ви обсмажуєте фарш, можна в нього додати цибулька, буде тільки ароматні (спочатку обсмажують на олії цибулю, а потім додаєте фарш). Потім через 15-18 хвилин все з'єднуємо на тарілці. Картоплю можна замінити макаронами. Смачного!
- Фарш - 500 грам
- Томати у власному соку - 200 грам
- Квасоля консервована - 200 грам
- Картопля - 500 грам
- Морква - 2-3 штук
- Базилік - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Приправа для фаршу - За смаком

Підготуйте продукти.

Обсмажте фарш, приправити сіллю, додайте приправи.

Додайте томати у власному соку і квасоля. Гасіть півгодинки на середньому вогні.

Додайте базилік, часник. Тушіте 5 хвилин.

Відваріть картоплю і моркву.

Робимо пюре з картоплі і моркви.

Смачного!