Рецепт ПІДЕ з фаршем фото

ПІДЕ з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Тісто, М'ясо, Фарш, Здобне дрожевое тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою, Пиріжки

Ніжне тісто, хрустка скоринка і ароматна соковита м'ясна начинка! Саме такими виходять турецькі пиріжки-човники ПІДЕ за цим рецептом! прості, але дуже смачні ПІДЕ відмінно підійдуть як для перекусу, так і для сімейної вечері або веселої вечірки!

Начинка для ПІДЕ може бути будь-який на ваш смак. Додайте більше овочів або сир, улюблені прянощі. Дайте волю фантазії!

  • Борошно пшеничне в / с - 300 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Фарш - 500 грам (з яловичини або індички)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (дрібний)
  • Лук-пориста - 50 грам
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Помідори - 1-2 штук
  • Чорний перець - За смаком
  • Червоний гострий перець - За смаком
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Суміш прянощів - 1-2 чайних ложок
пІДЕ з фаршем - фото крок 1
Для тесту перемішайте просіяне борошно з дріжджами, сіллю і цукром, додайте половину рослинного масла. Підливаючи теплу суміш молока з водою, замісіть м'яке тісто. Добре вимішайте тісто, потроху додаючи масло, що залишилося.
пІДЕ з фаршем - фото крок 2
Скачайте тісто в кулю і перекладіть в змащену маслом миску. Затягніть миску харчовою плівкою і дайте тісту підійти в теплому місці вдвічі.
пІДЕ з фаршем - фото крок 3
Для начинки змішайте фарш з дрібно рубаним луком і тонко нарізаною цибулею-пореєм. Додайте дрібно нарізаний перець і кубики помідорів без шкірки. Можна просто додати подрібнену лечо з невеликою кількістю томатної заливки. Щедро посипте фарш прянощами і посоліть за смаком. Добре вимішайте.
пІДЕ з фаршем - фото крок 4
Розділіть тісто на шматочки завбільшки з середнє яблуко і подкатайте їх в кульки.
пІДЕ з фаршем - фото крок 5
Розкачайте кожну кульку в довгий овал і розкладіть начинку. Загорніть краї тіста і защіпніте ПІДЕ у вигляді човника.
пІДЕ з фаршем - фото крок 6
Викладіть ПІДЕ на деко, застелений пергаменом, і змастіть жовтком, змішаним з молоком. Дайте підійти і випікайте в прогрітій до 200 градусів духовці до рум'яного золотистого кольору.
пІДЕ з фаршем - фото крок 7
Трохи остудіть пиріжки на деку, потім викладіть на блюдо і накрийте рушником, щоб трохи отмякла.
пІДЕ з фаршем - фото крок 8
Подавайте ПІДЕ гарячими зі свіжими овочами. Окремо можна подати соус на основі йогурту з часником або томатний.

Схожі рецепти