Рецепт Піца з пармской шинкою фото

Піца з пармской шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Піца з сиров'яленому шинкою, виробленої в італійській Пармі, - виглядає на всі сто! До такої піці відмінно підійде чилі, моцарелла, свіжий базилік і томатна паста. Приготуєте її за півгодини.

Опис приготування:

Як приготувати піцу з пармской шинкою?

1. Увімкніть духовку на 190 градусів.

2. Замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте тісто за величиною дека.

3. Деко застеліть пергаментним папером.

4. Викладіть тісто на приготований деко.

5. Змастіть основу тертими помідорами.

6. Сир - жовтий і Моцареллу - натріть на тертці і розкидайте по піці.

7. Промийте і наріжте чилі. Якщо любите гостре, залиште і кісточки.

8. Базилік промийте, подрібніть і викладіть на піцу.

8. Нарізку шинки пармської можна викласти на піцу перед запіканням або вже після того, як скоринка запече. У будь-якому випадку піца буде чудовою.

9. Випікайте піцу в гарячій духовці протягом 15 хвилин.

Піца з пармской шинкою готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сир жовтий - 70 грам
  • Пармська шинка (нарізка) - 5-6 скибочок
  • Моцарелла - 70 грам
  • Терті помідори у власному соку - 3-4 Ст. Ложок
  • Зелений чилі - 1 штука (по бажанню)
  • Базилік свіжий - - За смаком
Як приготувати піцу з пармской шинкою?

1. Увімкніть духовку на 190 градусів.

2. Замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте тісто за величиною дека.

3. Деко застеліть пергаментним папером.

4. Викладіть тісто на приготований деко.

5. Змастіть основу тертими помідорами.

6. Сир - жовтий і Моцареллу - натріть на тертці і розкидайте по піці.

7. Промийте і наріжте чилі. Якщо любите гостре, залиште і кісточки.

8. Базилік промийте, подрібніть і викладіть на піцу.

8. Нарізку шинки пармської можна викласти на піцу перед запіканням або вже після того, як скоринка запече. У будь-якому випадку піца буде чудовою.

9. Випікайте піцу в гарячій духовці протягом 15 хвилин.

Піца з пармской шинкою готова!

Смачного!

Схожі рецепти