Піца з пармской шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Піца з сиров'яленому шинкою, виробленої в італійській Пармі, - виглядає на всі сто! До такої піці відмінно підійде чилі, моцарелла, свіжий базилік і томатна паста. Приготуєте її за півгодини.
Як приготувати піцу з пармской шинкою?
1. Увімкніть духовку на 190 градусів.
2. Замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте тісто за величиною дека.
3. Деко застеліть пергаментним папером.
4. Викладіть тісто на приготований деко.
5. Змастіть основу тертими помідорами.
6. Сир - жовтий і Моцареллу - натріть на тертці і розкидайте по піці.
7. Промийте і наріжте чилі. Якщо любите гостре, залиште і кісточки.
8. Базилік промийте, подрібніть і викладіть на піцу.
8. Нарізку шинки пармської можна викласти на піцу перед запіканням або вже після того, як скоринка запече. У будь-якому випадку піца буде чудовою.
9. Випікайте піцу в гарячій духовці протягом 15 хвилин.
Піца з пармской шинкою готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сир жовтий - 70 грам
- Пармська шинка (нарізка) - 5-6 скибочок
- Моцарелла - 70 грам
- Терті помідори у власному соку - 3-4 Ст. Ложок
- Зелений чилі - 1 штука (по бажанню)
- Базилік свіжий - - За смаком
1. Увімкніть духовку на 190 градусів.
2. Замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте тісто за величиною дека.
3. Деко застеліть пергаментним папером.
4. Викладіть тісто на приготований деко.
5. Змастіть основу тертими помідорами.
6. Сир - жовтий і Моцареллу - натріть на тертці і розкидайте по піці.
7. Промийте і наріжте чилі. Якщо любите гостре, залиште і кісточки.
8. Базилік промийте, подрібніть і викладіть на піцу.
8. Нарізку шинки пармської можна викласти на піцу перед запіканням або вже після того, як скоринка запече. У будь-якому випадку піца буде чудовою.
9. Випікайте піцу в гарячій духовці протягом 15 хвилин.
Піца з пармской шинкою готова!
Смачного!