Рецепт Піца з ковбасою і фаршем фото

Піца з ковбасою і фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Ковбаса
На обід , На вечерю , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Тим, хто м'ясним і сирним нарізкам воліє щось більш суттєве, пропоную піцу з ковбасою і фаршем. Це - ситна і смачна закуска, яка хороша як на гаряче, так на холодну. Пробуйте!

Опис приготування:

Фарш для піци підійде будь-який - свинячий, яловичий, курячий. Можна використовувати також суміш з яловичого і свинячого, наприклад. Ковбаса підійде також будь-яка, на ваш погляд. Можна замість ковбаси нарізати сосиски.

Отже, як приготувати піцу з ковбасою і фаршем?

1. Спочатку замісіть тісто для основи нашої піци. У мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Борошно треба обов'язково просіяти, інакше тісто може не вийти таким, як має бути. Додайте в борошно охолоджену кип'ячену воду і оливкове масло. У вас повинно вийти еластичне тісто. Розкачайте пласт, товщиною 0, 5 см.

2. Розкачане тісто викладіть на застелений пергаментом деко. Духовку дозволите нагріватися на 190 градусів.

3. Змастіть тісто томатним пюре.

4. Наріжте ковбасу кружечками і викладіть на основу.

5. Фарш приправити спеціями і викладіть на піцу.

6. Випікайте піцу з ковбасою і фаршем в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Готову піцу наріжте і подавайте.

Піца з ковбасою і фаршем готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 60-100 грам
  • Фарш - 100 грам
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Сир тертий - 100 грам
Фарш для піци підійде будь-який - свинячий, яловичий, курячий. Можна використовувати також суміш з яловичого і свинячого, наприклад. Ковбаса підійде також будь-яка, на ваш погляд. Можна замість ковбаси нарізати сосиски.

Отже, як приготувати піцу з ковбасою і фаршем?

1. Спочатку замісіть тісто для основи нашої піци. У мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Борошно треба обов'язково просіяти, інакше тісто може не вийти таким, як має бути. Додайте в борошно охолоджену кип'ячену воду і оливкове масло. У вас повинно вийти еластичне тісто. Розкачайте пласт, товщиною 0, 5 см.

2. Розкачане тісто викладіть на застелений пергаментом деко. Духовку дозволите нагріватися на 190 градусів.

3. Змастіть тісто томатним пюре.

4. Наріжте ковбасу кружечками і викладіть на основу.

5. Фарш приправити спеціями і викладіть на піцу.

6. Випікайте піцу з ковбасою і фаршем в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Готову піцу наріжте і подавайте.

Піца з ковбасою і фаршем готова!

Смачного!

Схожі рецепти