Піца з брокколі і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Піца з брокколі і куркою мені подобається тим, що вона є повноцінним стравою. Вона досить ситна і смачна. Брокколі наповнюють піцу вітамінами, і курка позбавить вас від голоду.
Зазвичай приготування піци я починаю з тіста. Тому що готую його за італійським рецептом, подарованому мені другом, шеф-кухарем італійського ресторану. У процесі приготування я згадую свої канікули в Італії, приємне і дивовижну подорож. Можливо, саме цим задаю собі настрій і моя піца з брокколі і куркою виходить дуже смачною! Отже, приступимо.
1. У чашці збийте яйця і додайте до них тепле молоко. Ще раз перемішайте.
2. Борошно, скажу вам по секрету, для піци краще просівати. Тоді тісто вийде без грудок.
3. Просіяне борошно поступово додаємо в молочно-яєчну суміш. Тісто замішуємо 10 хвилин, по можливо навіть довше.
4. Коли тісто готове, скачайте його в кульку. Змастіть чашку оливковою олією, викладіть туди тісто і поставте в тепле місце на п'ятнадцять хвилин.
5. Після того, як тісто відставили вбік, включіть її розігріватися на 200 градусів.
6. Тепер робимо начинку. Курку потрібно обсмажити. Наріжте куряче філе невеликими шматочками і обсмажте з усіх боків до готовності.
7. Брокколі досить просто помити і нарвати на маленькі пучки.
8. Широкий деко застеліть пекарської папером. Якщо під рукою не виявилося паперу, просто змастіть деко оливковою олією.
9. Дістаньте тісто. Розкачуємо тісто, повинна вийде форма кола. І перекладаємо тісто, акуратно, щоб не порвалося, на деко.
10. Змащуємо тісто томатним пюре. Так само можете використовувати кетчуп або томатний соус.
11. Помідори дрібно наріжте. Змішайте брокколі, помідори і готову курку в чашці. Викладіть на тісто, рівномірно розподіливши по всій площі.
12. Терті сири Пармезан і Моцарелла викладаємо поверх начинки. Теж рівномірно.
13. Ставимо в духовку, а вона вже встигла нагрітися, з 20 хвилин.
14. Поки піца з брокколі і куркою випікається, дрібно порубати базилік. Прикрасьте їм спечений піцу.
Вид, як все просто! Смачного.
- Борошно - 2 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
- Сир Моцарелла тертий - 1 Склянка
- Пармезан тертий - 1 Склянка
- Базилік свіжий - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Куряче філе - 300 грам
- Оливкова олія - За смаком
- Молоко - 0, 5-1 склянки
- Брокколі - 150 грам
1. У чашці збийте яйця і додайте до них тепле молоко. Ще раз перемішайте.
2. Борошно, скажу вам по секрету, для піци краще просівати. Тоді тісто вийде без грудок.
3. Просіяне борошно поступово додаємо в молочно-яєчну суміш. Тісто замішуємо 10 хвилин, по можливо навіть довше.
4. Коли тісто готове, скачайте його в кульку. Змастіть чашку оливковою олією, викладіть туди тісто і поставте в тепле місце на п'ятнадцять хвилин.
5. Після того, як тісто відставили вбік, включіть її розігріватися на 200 градусів.
6. Тепер робимо начинку. Курку потрібно обсмажити. Наріжте куряче філе невеликими шматочками і обсмажте з усіх боків до готовності.
7. Брокколі досить просто помити і нарвати на маленькі пучки.
8. Широкий деко застеліть пекарської папером. Якщо під рукою не виявилося паперу, просто змастіть деко оливковою олією.
9. Дістаньте тісто. Розкачуємо тісто, повинна вийде форма кола. І перекладаємо тісто, акуратно, щоб не порвалося, на деко.
10. Змащуємо тісто томатним пюре. Так само можете використовувати кетчуп або томатний соус.
11. Помідори дрібно наріжте. Змішайте брокколі, помідори і готову курку в чашці. Викладіть на тісто, рівномірно розподіливши по всій площі.
12. Терті сири Пармезан і Моцарелла викладаємо поверх начинки. Теж рівномірно.
13. Ставимо в духовку, а вона вже встигла нагрітися, з 20 хвилин.
14. Поки піца з брокколі і куркою випікається, дрібно порубати базилік. Прикрасьте їм спечений піцу.
Вид, як все просто! Смачного.