Піца з курячого філе з сиром і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Впевнена, такій оригінальній піци ви ще не пробували. Основа у неї не зі звичного тесту, а з курки, а в якості начинки - брокколі, сир і кукурудза. Виходить смачно, ситно і корисно. Спробуйте
Така піца цілком може бути дієтичної, якщо використовувати знежирений сир. Тоді такий піцою можна і пообідати, і повечеряти. Куряча грудка, замаринована в ароматному соєвому соусі з додаванням прянощів, виходить особливо смачною під шубкою з брокколі та сиру. Дуже раджу вам мій рецепт, як приготувати піцу з курячого філе з сиром і брокколі. Впевнена, цей рецепт стане вашим улюбленим.
- Куряча грудка - 1 штука(200 г)
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Брокколі - 100-150 грам
- Кукурудза консервована - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки раджу використовувати охолоджену, але якщо у вас заморожена, то необхідно розморозити її в природних умовах - при кімнатній температурі.
Поріжте курячу грудку на тонкі пластини.
Складіть курку в глибоку миску, додайте сіль і спеції, залийте соєвим соусом, добре перемішайте, накрийте миску харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин.
Мариновану курячу грудку викладіть на деко, застелене пергаментом, у вигляді сонечка.
Зверху викладіть цибулю, порізаний півкільцями, і консервовану кукурудзу.
Викладіть дрібні суцвіття брокколі.
Зверху присипте натертим на дрібній тертці сиром і відправте в духовку на 20-25 хвилин (180 градусів).
Піца з курячого філе з сиром і брокколі готова. Подавайте гарячої і їжте із задоволенням!