Рецепт Піца-рулет «Стромболі» фото

Піца-рулет «Стромболі»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , Полудень
Випічка , Піца
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 20 хв.

Що може бути краще піци? Тільки піца в рулеті! По виду випічка зовсім не нагадує звичну нам піцу, але за смаком дуже близько. Цікаво, як приготувати піцу-рулет «Стромболі»?

Опис приготування:

Як і традиційну піцу, «Стромболі» можна готувати з різними начинками. Оскільки блюдо дуже популярно в Італії, то найчастіше додають оливки, сир, ковбасу, перець. Ви можете використовувати будь-які інгредієнти. Головне - приготувати вдале тісто, рецептом якого і поділюся!

  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Тепла вода - 3/4 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2, 5 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 склянки
  • Салямі - 150 грам
  • Сир - 6 скибочок
  • Перець - 0, 5 штуки
  • Італійські спеції - 1 Ст. Ложка
піца-рулет
1. Змішайте воду, цукор і дріжджі. Залиште суміш на 5 хвилин, щоб з'явилася піна. Додайте до пінистої дріжджовий суміші 0, 5 ложки оливкової олії і сіль.
піца-рулет
2. У миску викладіть склянка борошна, влийте до них дріжджову суміш, перемішайте.
піца-рулет
3. Введіть в суміш борошно, що залишилося порційно, замісіть пружне тісто.
піца-рулет
4. Викладіть тісто в миску і залиште на 1, 5-2 годину, за цей час воно збільшиться в об'ємі.
піца-рулет
5. Готове тісто викладіть на стіл і руками розтягніть в пласт.
піца-рулет
6. Викладіть по всьому пласту тіста скибочки сиру і скибочки тонко нарізаної ковбаси.
піца-рулет
7. Наріжте тонкими кільцями перець і викладіть поверх ковбаси.
піца-рулет
8. Загорніть акуратно пласт в рулет.
піца-рулет
9. Змастіть тісто оливковою тестом і посипте італійськими спеціями. Залиште випічку на 1 час.
піца-рулет
10. Через деякий час відправте рулет в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте 25 хвилин.
піца-рулет
11. Перекладіть рулет на обробну дошку і наріжте шматочками. Подавайте відразу після запікання з улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти