Рецепт Піца домашня (тісто) фото

Піца домашня (тісто)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Якщо начинку для піци кожен може сфабрикувати самостійно з усього, що є в холодильнику, то як приготувати тісто для домашньої піци, знають не всі. Тому ділюся простим рецептом, готуйте!

Опис приготування:

Із зазначених продуктів вийде 2 піци діаметром близько 25 см. Постарайтеся добре розкачати качалкою тісто, щоб піца не вийшло дуже товстої. Частина тесту можна зберігати в морозилці до 3-х місяців. Тонке тісто зарум'яниться до хрусткої скоринки і зробить вашу піцу ідеальної!

  • Сухі дріжджі - 14 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки (велика)
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
1
Просійте борошно, з'єднайте її з сіллю, цукром і дріжджами.
2
Підігрійте воду до 40 градусів. Зробіть в борошні лунку і вилийте воду і оливкове масло в центр.
3
Починаючи з центру чаші, почніть замішувати тісто дерев'яною ложкою, поки не вийде м'яке тісто.
4
Викладіть тісто на стіл, присипаний борошном. Протягом 5 хвилин замісити однорідне тісто. Потім змастіть миску маслом, перекладіть тісто, накрийте його рушником і залиште на 30 хвилин піднятися.
5
Обімніть тісто, розділіть його на 2 частини. Кожну розкачати дуже тонким шаром, так як при випіканні тісто ще підніметься.

Схожі рецепти