Рецепт Перловка з огірками на зиму фото

Перловка з огірками на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Огірок , Перлова крупа , Солоний огірок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Перловка з огірками на зиму - це відмінна закуска і гарнір, коли немає часу готувати вдома. Обов'язково приготуйте на зиму таку заготовку!

Опис приготування:

Перловка з огірками на зиму - це відмінний перекус, коли немає часу на приготування складних страв. Відкривши взимку баночку такого салату, можна на ходу вгамувати голод і відправитися у справах. Овочі - це завжди смачно, тому поєднуючи їх з перловою крупою виходить смачна каша.

  • Перловка - 150 грам
  • Солоні огірки - 300 грам
  • Перець солодкий - 100 грам
  • Морквина - 80 грам
  • Цибуля ріпчаста - 80 грам
  • Сіль - 5 грам
  • Цукор - 8 грам
  • Оцет 9% - 10 грам
  • Масло рослинне - 15 грам
перловка з огірками на зиму - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування перловки з огірками на зиму.
перловка з огірками на зиму - фото крок 2
Свіжі овочі почистіть і подрібніть. Лук наріжте кубиками, морквину натріть на тертці, а перець наріжте смужками.
перловка з огірками на зиму - фото крок 3
Солоні огірки наріжте кубиками.
перловка з огірками на зиму - фото крок 4
Перлову крупу відваріть до м'якості. Зварена перловка збільшується в 3 рази.
перловка з огірками на зиму - фото крок 5
Зварену перловку змішайте з овочами, додайте цукор, сіль, влийте масло і оцет. Гасіть на повільному вогні при помішуванні 20-25 хвилин. Огірки і овочі повинні стати м'якими, спробуйте салат на смак.
перловка з огірками на зиму - фото крок 6
Розкладіть салат в простерилізовані банки.
перловка з огірками на зиму - фото крок 7
Закатати кришками і дайте охолонути під ковдрою. Вихід - 0, 5 літра готового салату. Вдалих заготовок!

Схожі рецепти