Перловка з огірками на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Перловка з огірками на зиму - це відмінна закуска і гарнір, коли немає часу готувати вдома. Обов'язково приготуйте на зиму таку заготовку!
Перловка з огірками на зиму - це відмінний перекус, коли немає часу на приготування складних страв. Відкривши взимку баночку такого салату, можна на ходу вгамувати голод і відправитися у справах. Овочі - це завжди смачно, тому поєднуючи їх з перловою крупою виходить смачна каша.
- Перловка - 150 грам
- Солоні огірки - 300 грам
- Перець солодкий - 100 грам
- Морквина - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 80 грам
- Сіль - 5 грам
- Цукор - 8 грам
- Оцет 9% - 10 грам
- Масло рослинне - 15 грам

Підготуйте інгредієнти для приготування перловки з огірками на зиму.

Свіжі овочі почистіть і подрібніть. Лук наріжте кубиками, морквину натріть на тертці, а перець наріжте смужками.

Солоні огірки наріжте кубиками.

Перлову крупу відваріть до м'якості. Зварена перловка збільшується в 3 рази.

Зварену перловку змішайте з овочами, додайте цукор, сіль, влийте масло і оцет. Гасіть на повільному вогні при помішуванні 20-25 хвилин. Огірки і овочі повинні стати м'якими, спробуйте салат на смак.

Розкладіть салат в простерилізовані банки.

Закатати кришками і дайте охолонути під ковдрою. Вихід - 0, 5 літра готового салату. Вдалих заготовок!