Рецепт Перловка в горщику фото

Перловка в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Крупи , Перлова крупа
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Перловка - це чудовий гарнір до багатьох страв. Приготована в горщику, вона володіє яскравим смаком і приємним ароматом. Спробуйте - не пошкодуєте!

Опис приготування:

Пропоную вам скористатися цим найпростішим рецептом і приготувати перловку в горщику! Така перловка послужить чудовим гарніром для багатьох страв, особливо м'ясних. А головне - на її приготування ви витратите мінімум сил і фінансових коштів! Отже, готуємо перловку в горщику!

  • Перлова крупа - 1 Склянка
  • Вода - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
  • Сіль - За смаком
перловка в горщику - фото крок 1
1. Перлову крупу ретельно промиваємо, потім кладемо в глиняні горщики.
перловка в горщику - фото крок 2
2. По вінця заливаємо горщики водою кімнатної температури або окропом. Додаємо сіль і розмішуємо. Далі відправляємо горщики в розігріту духовку. Тушкуємо перловку при температурі 220 градусів протягом 50-60 хвилин.
перловка в горщику - фото крок 3
3. Потім виймаємо горщики з духовки, додаємо в них масло, пробуємо на сіль. Перемішуємо вміст горщиків, додаємо окропу, після чого накриваємо кришками і ставимо назад в уже остигаючу духовку приблизно на 15 хвилин.
перловка в горщику - фото крок 4
4. Наша перловка готова! Всім бажаю приємного апетиту!

Схожі рецепти