Перловка в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Перловка - це чудовий гарнір до багатьох страв. Приготована в горщику, вона володіє яскравим смаком і приємним ароматом. Спробуйте - не пошкодуєте!
Пропоную вам скористатися цим найпростішим рецептом і приготувати перловку в горщику! Така перловка послужить чудовим гарніром для багатьох страв, особливо м'ясних. А головне - на її приготування ви витратите мінімум сил і фінансових коштів! Отже, готуємо перловку в горщику!
- Перлова крупа - 1 Склянка
- Вода - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Перлову крупу ретельно промиваємо, потім кладемо в глиняні горщики.
2. По вінця заливаємо горщики водою кімнатної температури або окропом. Додаємо сіль і розмішуємо. Далі відправляємо горщики в розігріту духовку. Тушкуємо перловку при температурі 220 градусів протягом 50-60 хвилин.
3. Потім виймаємо горщики з духовки, додаємо в них масло, пробуємо на сіль. Перемішуємо вміст горщиків, додаємо окропу, після чого накриваємо кришками і ставимо назад в уже остигаючу духовку приблизно на 15 хвилин.
4. Наша перловка готова! Всім бажаю приємного апетиту!