Перлова каша з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне пісне блюдо або смачний гарнір до м'яса або риби. Найпростіше приготування: каша вариться разом з цибулею. Раджу всім, хто поститься взяти на замітку цей рецепт. Готується просто і швидко!
Якщо хочете отримати більш ситне блюдо, додайте до цибулі 1-2 печериці, вийде повноцінне гаряче.
- Крупа перлова - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Вода - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Лук почистіть і наріжте кубиками.
У сотейнику розігрійте масло, додайте цибулю і обсмажте до золотистого кольору.
Додайте промиту перловку.
Залийте водою, приправити сіллю.
Варіть на невеликому вогні до готовності. Близько 40 хвилин.
Смачного!