Перлова каша в скороварці
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати перлову кашу в скороварці. Її можна зробити двома способами: на воді і на молоці. Я вирішила приготувати молочну, тому що діти люблять її на сніданок.
Перловка вважається однією з найбільш корисних круп. І це все незважаючи на її порівняно невисоку вартість. Каша, зварена на воді, підходить як гарнір до м'яса і риби. Молочний варіант перловки ідеальний для сніданку. Рекомендую!
- Перловка - 100 грам
- Молоко - 600 мілілітрів (можна замінити водою)
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
Насамперед перлову крупу потрібно промити гарненько в прохолодній воді. Потім замочуємо кашу на 9 годин. Це необхідно, щоб крупа була ніжною.
Потім зливаємо всю воду за допомогою друшляка. Перловку викладаємо в скороварочную чашу. Заливаємо молоком. І встановлюємо режим "каша" . Час готування - 20 хвилин.
Після виставляємо режим "підігрів" . Час - 7 годин. Довге очікування варто того, в такій каші зберігаються всі корисні вітаміни та мікроелементи. Через 7 годин додаємо сіль, цукор за смаком і вершкове масло.
Подаємо на стіл в гарячому вигляді з шматочком вершкового масла. Смачного!