Перець з яблуками на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Зиязик заготівля з червоного перцю і яблук. Закуска наповнена ароматом літа. Перець чудово поєднується з яблуками і просочується пряним маринадом. Спробуйте!
Така заготовка добре зберігається. Можна подати як закуску або доповнити основне блюдо. Яблука вибираємо щільні, з кислинкою, а перець використовуємо товстостінну.
- Перець - 350 грам
- Яблука - 250 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Перець духмяний - 3-4 штук
- Лавровий лист - 1 штука
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка(rafinirovannoe)
- Вода - 1 Склянка
Підготуємо інгредієнти.
У каструлю наливаємо воду. Яблука нарізаємо часточками, серцевину видаляємо. Яблука кладемо в каструлю.
Додаємо нарізану часточками перець. Після закипання варимо 2 хвилини.
Берем банку 500 мл. На дно кладемо лавровий лист, перець духмяний і нарізаний часник.
Додаємо олію і оцет.
Яблука і перець після варіння стали м'якшими.
Наповнюємо банку до верху часточками перцю і яблук.
Додаємо сіль і цукор.
У каструлю з рушником на дно ставимо банку і наповнюємо каструлю гарячою водою. Стерилізуємо 12-15 хвилин і закочує металевою кришкою.
Після приготування накриваємо банку пледом і залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в прохолодному місці.