Перець з цибулею на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Практично всі господині, коли роблять заготовки на зиму, не забувають приготувати пару баночок перчика. Взимку він відмінно виглядає на святковому столі, а так само відмінно доповнює повсякденні страви.
Я думаю, що у багатьох такий перець - це найулюбленіші ласощі в зиязикай час, адже він і зовнішнім виглядом, і ароматом, і смаком, нагадує сонячне літо. Зазвичай, коли язик йде про консервацію, то до перцю прийнято додавати чомусь часник, але от мені, наприклад, більше подобається інший варіант, і я з задоволенням поділюся їм з вами і розповім, як приготувати перець з цибулею на зиму. Це відмінна закуска на будь-якому святковому столі, але не обов'язково чекати особливого дня, щоб порадувати себе цим смачним перцем, адже він урізноманітнює і посилить смак будь-якого, навіть самого звичайного страви. Обов'язково спробуйте такий рецепт приготування перцю з цибулею на зиму, і я сподіваюся, що він сподобається вам так само, як і мені.
- Перець - 3 кілограма
- Luk-salotų - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Оцет винний - 8 склянок
- Вода - 8 склянок
- Цукор - 4 склянки
- Сіль - 0, 5 склянки
- Лист лавровий - 3 штуки
- Насіння гірчиці - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
- Насіння кропу - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний горошком - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 1 Ст. Ложка
- Кріп свіжий - За смаком