Рецепт Пенне з «песто» і зеленим горошком фото

Пенне з «песто» і зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Бобові , Макарони , Горох
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 5
Час приготування: 25 хв.

По-весняному дуже легке, смачне і освіжаюче блюдо - якраз те, що потрібно, і, чого хочеться після затяжних холодів і похмурої погоди. Розповім, як приготувати пенне з «Песто» і зеленим горошком.

Опис приготування:

Песто роблю на основі м'яти і петрушки, можете використовувати базилік і кінзу або будь-яке поєднання цих трав. Страва смачна, ситне і виглядає дуже апетитно. Замість пенне можна використовувати інші різновиди пасти. Їжте все гарячим, можна додати ще сир.

  • Петрушка - 1 пучок
  • М'ята - 10 штук (листя)
  • Часник - 4 зубчики
  • Пармезан - 50 грам
  • Мигдаль - 0, 5 склянки
  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Лимон - 1 штука
  • Пенне - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Горох - За смаком(1 жменю)
пенне з
1. У чашу комбайна додайте петрушку, м'яту, нарізаний мигдаль, натертий сир і очищені зубчики часнику. Збийте суміш, додайте оливкову олію, ще раз збийте.
пенне з
2. Розріжте лимон навпіл, додайте сік одного половинки, сіль за смаком.
пенне з
3. Пенне відваріть в підсоленій воді до готовності, але не переварити. В останню хвилину додайте зелений горох, потім відкиньте все на сито.
пенне з
4. Поверніть макарони з горохом в каструлю, додайте приготований соус і перемішайте.
пенне з
5. Частину, що залишилася половинку лимона наріжте скибочками. Подавайте блюдо відразу, прикрасивши скибочками лимона, м'ятою і сиром.

Схожі рецепти