Рецепт Пельмені зі свининою і капустою фото

Пельмені зі свининою і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в тесті, Пельмені

Пельмені - одне з улюблених страв багатьох людей. Їх роблять з різними солодкими і солоними начинками, а подають з соусами, пропонуємо рецепт, як приготувати пельмені зі свининою і капустою.

Кожен з нас може піти в магазин і купити готову продукцію. Але що може бути краще і смачніше домашніх пельменів, приготованих з любов'ю і з найсвіжіших продуктів. Традиційно їх подають зі сметаною, оцтом і перцем, гірчицею, а також можна приготувати томатний, овочевий соуси. Для начинки можна використовувати різні поєднання продуктів, наприклад, різні види м'яса, овочів, або поєднання м'яса з овочами.

  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Капуста - 150 грам
  • Морквина - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Борошно - 360 грам
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вода - 180 мілілітрів (окріп )
  • Крем - 200 грам
  • Хрін з буряком - 2 Ст. Ложки
пельмені зі свининою і капустою - фото крок 1
1. Для приготування тіста в миску просіваємо борошно, робимо поглиблення, насипаємо дрібку солі і наливаємо соняшникову олію, вливаємо окріп і енергійно перемішуємо вінчиком. Продовжуємо вимішувати тісто руками, після чого даємо йому відпочити 20-30 хвилин.
пельмені зі свининою і капустою - фото крок 2
2. Для начинки моєму капусту, морква і цибуля, дрібно нарізаємо їх. Свинину рубаємо ножем на маленькі шматочки. Перемішуємо начинку, додаємо до смаку сіль, перець і ¼ склянки холодної води.
пельмені зі свининою і капустою - фото крок 3
3. Відпочиле тісто поділяємо на шматочки, з кожного розгортаємо тонкий коло і склянкою вирізаємо кружечки бажаного розміру, всередину кожного кладемо начинку.
пельмені зі свининою і капустою - фото крок 4
4. Збираємо краю до центру, щоб було 5 пелюсток, трохи розплющуємо, щоб пельмені були більш тонкими.
пельмені зі свининою і капустою - фото крок 5
5. Робимо парову баню: на вогонь ставимо каструлю з водою, після закипання поверх встановлюємо друшляк, щоб він не торкався води. У нього кладемо пельмені, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин.
пельмені зі свининою і капустою - фото крок 6
6. До пельменів робимо соус. У мисці змішуємо хрін з буряком і сметану, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо.
пельмені зі свининою і капустою - фото крок 7
7. Готові пельмені подаємо порційно з зеленню і отриманим соусом. Смачного!

Схожі рецепти