Пельмені з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Чи пробували ви чудово смачні пельмені з капустою? немає? Тоді швидше читайте, як приготувати пельмені з капустою, озбройтесь необхідними інгредієнтами - і вперед, для роботи!
Пельмені з капустою - дуже смачне і корисне блюдо. Їх можна тримати в холодильнику замороженими, а потім швиденько варити - буквально за 10 хвилин зможете приготувати повноцінне гаряче блюдо. За смаком вони виходять дуже незвичайними, причому, як правило, зі столу такі пельмені з капустою змітають набагато швидше, ніж пельмені з будь-якою іншою начинкою. Так що - спробуйте, можливо і вам сподобаються такі пельмені. Рецепт пельменів з капустою - вам на допомогу. Хай щастить!
- Капуста - 500 грам
- Цибуля - 100 грам
- Яйце - 4 грами(2 яйця для тіста, 2 яйця в начинку)
- Борошно - 2, 5 склянки
- Молоко - 1 Склянка (можна місити на воді)
- Сіль - 1 За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Ставлю варити яйця круто.
Я прекрасно замішую тісто в міксері. Спочатку розмішати яйця, сіль, молоко. Борошно додавайте поступово. Тісто має бути пружним.
Тісто має трохи відстоятися.
Цибуля обсмажити на маслі, додати дрібно дрібно нарізану капусту. Охолодити, додати подрібнені яйця, сіль, перець.
Наліпити пельменів класичної форми.
Варити 5 хвилин після спливання. Смачного.