Пельмені з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий простий рецепт пельменів з помідорами відмінно підходить для сімейного обіду влітку, - соковиті і легкі, не дивлячись на відсутність м'яса виходять дуже ситними і смачними. Раджу!
Рецепт приготування пельменів з помідорами майже не відрізняється від класичного рецепту пельменів, але є деякі нюанси. Так, наприклад, вегетаріанські пельмені потрібно варити і їсти відразу ж, для заморозки вони не годяться. Так що цілком ймовірно, вам доведеться ще раз бігти на кухню і готувати добавку, адже вони дійсно дуже смачні.
Рецепт:
1. Отже, у велику миску вливаємо склянку холодної чистої води і масло, а також вбиваємо 2 яйця. Додамо трохи солі, і ретельно перемішати.
2. Тепер потроху домішуємо борошно, не припиняючи помішування. Борошно додаємо, поки тісто не стане крутим і буде легко відлипати від рук.
3. Ретельно і довго вимішуємо тісто, після чого приберіть його в холодильник на деякий час.
4. Поки тісто охолоджується, займемося начинкою. Цибуля чистий і PIME, і дрібненько нарізаємо.
5. Помідори і перець теж моєму, і ріжемо дуже маленькими кубиками. Додаємо до цибулі, і на ваш смак можете також додати приправи, сіль і перець.
6. Тепер дістаємо тісто з холодильника, і формуємо пельмені, як зазвичай. Варимо в злегка підсоленій воді.
Готово! Такі пельмені мають ще один нюанс - через дуже соковитою начинки, вони можуть розварюватися, тому бажано робити їх трохи крупніше звичайних пельменів, а з помідор видаляти серединку з насінням. До речі, цей простий рецепт пельменів з помідорами легко піддається удосконаленню, - можна додати в начинку базилік, будь-яку зелень, інші овочі. Подавати найкраще зі сметаною і топленим вершковим маслом в якості основного блюда. Смачного!
- Борошно - 700 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 30 грам
- Вода - 1 Склянка
- Помідори - 6 штук
- Перецьь болгарський - 4 штуки
- Цибуля - 4 штуки
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Рецепт:
1. Отже, у велику миску вливаємо склянку холодної чистої води і масло, а також вбиваємо 2 яйця. Додамо трохи солі, і ретельно перемішати.
2. Тепер потроху домішуємо борошно, не припиняючи помішування. Борошно додаємо, поки тісто не стане крутим і буде легко відлипати від рук.
3. Ретельно і довго вимішуємо тісто, після чого приберіть його в холодильник на деякий час.
4. Поки тісто охолоджується, займемося начинкою. Цибуля чистий і PIME, і дрібненько нарізаємо.
5. Помідори і перець теж моєму, і ріжемо дуже маленькими кубиками. Додаємо до цибулі, і на ваш смак можете також додати приправи, сіль і перець.
6. Тепер дістаємо тісто з холодильника, і формуємо пельмені, як зазвичай. Варимо в злегка підсоленій воді.
Готово! Такі пельмені мають ще один нюанс - через дуже соковитою начинки, вони можуть розварюватися, тому бажано робити їх трохи крупніше звичайних пельменів, а з помідор видаляти серединку з насінням. До речі, цей простий рецепт пельменів з помідорами легко піддається удосконаленню, - можна додати в начинку базилік, будь-яку зелень, інші овочі. Подавати найкраще зі сметаною і топленим вершковим маслом в якості основного блюда. Смачного!