Рецепт Пельмені з помідорами фото

Пельмені з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 40 хв.

Чудовий простий рецепт пельменів з помідорами відмінно підходить для сімейного обіду влітку, - соковиті і легкі, не дивлячись на відсутність м'яса виходять дуже ситними і смачними. Раджу!

Опис приготування:

Рецепт приготування пельменів з помідорами майже не відрізняється від класичного рецепту пельменів, але є деякі нюанси. Так, наприклад, вегетаріанські пельмені потрібно варити і їсти відразу ж, для заморозки вони не годяться. Так що цілком ймовірно, вам доведеться ще раз бігти на кухню і готувати добавку, адже вони дійсно дуже смачні.

Рецепт:

1. Отже, у велику миску вливаємо склянку холодної чистої води і масло, а також вбиваємо 2 яйця. Додамо трохи солі, і ретельно перемішати.

2. Тепер потроху домішуємо борошно, не припиняючи помішування. Борошно додаємо, поки тісто не стане крутим і буде легко відлипати від рук.

3. Ретельно і довго вимішуємо тісто, після чого приберіть його в холодильник на деякий час.

4. Поки тісто охолоджується, займемося начинкою. Цибуля чистий і PIME, і дрібненько нарізаємо.

5. Помідори і перець теж моєму, і ріжемо дуже маленькими кубиками. Додаємо до цибулі, і на ваш смак можете також додати приправи, сіль і перець.

6. Тепер дістаємо тісто з холодильника, і формуємо пельмені, як зазвичай. Варимо в злегка підсоленій воді.

Готово! Такі пельмені мають ще один нюанс - через дуже соковитою начинки, вони можуть розварюватися, тому бажано робити їх трохи крупніше звичайних пельменів, а з помідор видаляти серединку з насінням. До речі, цей простий рецепт пельменів з помідорами легко піддається удосконаленню, - можна додати в начинку базилік, будь-яку зелень, інші овочі. Подавати найкраще зі сметаною і топленим вершковим маслом в якості основного блюда. Смачного!


  • Борошно - 700 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Помідори - 6 штук
  • Перецьь болгарський - 4 штуки
  • Цибуля - 4 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Рецепт приготування пельменів з помідорами майже не відрізняється від класичного рецепту пельменів, але є деякі нюанси. Так, наприклад, вегетаріанські пельмені потрібно варити і їсти відразу ж, для заморозки вони не годяться. Так що цілком ймовірно, вам доведеться ще раз бігти на кухню і готувати добавку, адже вони дійсно дуже смачні.

Рецепт:

1. Отже, у велику миску вливаємо склянку холодної чистої води і масло, а також вбиваємо 2 яйця. Додамо трохи солі, і ретельно перемішати.

2. Тепер потроху домішуємо борошно, не припиняючи помішування. Борошно додаємо, поки тісто не стане крутим і буде легко відлипати від рук.

3. Ретельно і довго вимішуємо тісто, після чого приберіть його в холодильник на деякий час.

4. Поки тісто охолоджується, займемося начинкою. Цибуля чистий і PIME, і дрібненько нарізаємо.

5. Помідори і перець теж моєму, і ріжемо дуже маленькими кубиками. Додаємо до цибулі, і на ваш смак можете також додати приправи, сіль і перець.

6. Тепер дістаємо тісто з холодильника, і формуємо пельмені, як зазвичай. Варимо в злегка підсоленій воді.

Готово! Такі пельмені мають ще один нюанс - через дуже соковитою начинки, вони можуть розварюватися, тому бажано робити їх трохи крупніше звичайних пельменів, а з помідор видаляти серединку з насінням. До речі, цей простий рецепт пельменів з помідорами легко піддається удосконаленню, - можна додати в начинку базилік, будь-яку зелень, інші овочі. Подавати найкраще зі сметаною і топленим вершковим маслом в якості основного блюда. Смачного!

Схожі рецепти