Рецепт Пельмені з оленини фото

Пельмені з оленини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Гриби, Оленина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Сьогодні ми говоримо про такий традиційному блюді, як пельмені. В основному їх готують з змішаного фаршу свинини і яловичини, але я розповім вам, як приготувати пельмені з оленини.

Такі пельмені зустрінеш на столі нечасто. Але якщо вам попалося під руку таке м'ясо, обов'язково спробуйте приготувати з нього пельмені. Правда варто відзначити, що м'ясо оленини має специфічний смак. Відварювати краще пельмені в м'ясному бульйоні, так вони виходять більш насиченими за смаком. Подавайте пельмені зі сметаною і рубаною зеленню. Смачного!

  • Оленина - 250 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Гриби сушені - 10 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Борошно - 200 грам (для тіста)
  • Вода - 100 мілілітрів (для тіста)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (для тіста)
пельмені з оленини - фото крок 1
У мисці змішайте всі інгредієнти для тіста. Вимішуйте його 10 хвилин, оберніть в плівку і залиште на 30 хвилин.
пельмені з оленини - фото крок 2
Цибуля подрібніть і обсмажте на олії до коричневого кольору.
пельмені з оленини - фото крок 3
Фарш перейдіть через м'ясорубку.
пельмені з оленини - фото крок 4
Гриби подрібніть в борошно.
пельмені з оленини - фото крок 5
Змішайте фарш з грибами, цибулею і спеціями.
пельмені з оленини - фото крок 6
Тісто розкачати, видавіть кружечки, по центру середину кожного кружка викладіть начинку, Кінець кліпу тест.
пельмені з оленини - фото крок 7
Відваріть пельмені в киплячій підсоленій воді близько 10-12 хвилин.

Схожі рецепти