Пельмені з оленини
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми говоримо про такий традиційному блюді, як пельмені. В основному їх готують з змішаного фаршу свинини і яловичини, але я розповім вам, як приготувати пельмені з оленини.
Такі пельмені зустрінеш на столі нечасто. Але якщо вам попалося під руку таке м'ясо, обов'язково спробуйте приготувати з нього пельмені. Правда варто відзначити, що м'ясо оленини має специфічний смак. Відварювати краще пельмені в м'ясному бульйоні, так вони виходять більш насиченими за смаком. Подавайте пельмені зі сметаною і рубаною зеленню. Смачного!
- Оленина - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Гриби сушені - 10 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Борошно - 200 грам (для тіста)
- Вода - 100 мілілітрів (для тіста)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (для тіста)
У мисці змішайте всі інгредієнти для тіста. Вимішуйте його 10 хвилин, оберніть в плівку і залиште на 30 хвилин.
Цибуля подрібніть і обсмажте на олії до коричневого кольору.
Фарш перейдіть через м'ясорубку.
Гриби подрібніть в борошно.
Змішайте фарш з грибами, цибулею і спеціями.
Тісто розкачати, видавіть кружечки, по центру середину кожного кружка викладіть начинку, Кінець кліпу тест.
Відваріть пельмені в киплячій підсоленій воді близько 10-12 хвилин.