Рецепт Пельмені з кролика фото

Пельмені з кролика
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Кролик
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Часто у нас пельмені асоціюються з простим стравою. Ми їх часто навіть не готуємо самі, а купуємо напівфабрикати, щоб швидко поїсти. Але я вам пропоную по-справжньому оригінальний рецепт.

Як приготувати пельмені з кролика, описано нижче. Думаю, що для тих, хто не перший раз буде ліпити пельмені, цей рецепт виявиться зовсім нехитрим.

  • М'ясо кролика - 1, 5 кілограма
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Борошно - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 200 мілілітрів
пельмені з кролика - фото крок 1
М'ясо очищаємо, робимо з нього фарш. Прокручуємо в м'ясорубці з цибулею, перцем і сіллю. Ми залишаємо його на півтори години, щоб він замаринувати.
пельмені з кролика - фото крок 2
Далі робимо тісто для майбутніх пельменів. Просіваємо борошно, а в середину вливаємо воду з сіллю і маслом, також додаємо яйця.
пельмені з кролика - фото крок 3
Все змішуємо до отримання тугий однорідної маси. Потім робимо колобок, який залишаємо на півгодини, щоб тісто піднялося.
пельмені з кролика - фото крок 4
Розкачуємо тісто, вирізаємо з нього кружечки. Я це роблю за допомогою звичайного склянки. В середину кола кладемо одну ложку фаршу. Закриваємо тісто, закріплюємо будь-яким способом. Головне закріпити краю тесту надійніше, щоб в процесі варіння пельмені не розвалилися.
пельмені з кролика - фото крок 5
Коли скрутили все пельмені, ставимо воду на вогонь. Трохи подсаливаем її. Після закипання закидаємо наші шедеври ліплення в каструлю. Знову ж доводимо до кипіння, після чого варимо ще хвилин 5. Якщо хочете, то додайте в бульйон спеції або лавровий лист.

Схожі рецепти