Пельмені з кролика
(покроковий рецепт з фото)
Часто у нас пельмені асоціюються з простим стравою. Ми їх часто навіть не готуємо самі, а купуємо напівфабрикати, щоб швидко поїсти. Але я вам пропоную по-справжньому оригінальний рецепт.
Як приготувати пельмені з кролика, описано нижче. Думаю, що для тих, хто не перший раз буде ліпити пельмені, цей рецепт виявиться зовсім нехитрим.
- М'ясо кролика - 1, 5 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Чорний мелений перець - За смаком
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 200 мілілітрів
М'ясо очищаємо, робимо з нього фарш. Прокручуємо в м'ясорубці з цибулею, перцем і сіллю. Ми залишаємо його на півтори години, щоб він замаринувати.
Далі робимо тісто для майбутніх пельменів. Просіваємо борошно, а в середину вливаємо воду з сіллю і маслом, також додаємо яйця.
Все змішуємо до отримання тугий однорідної маси. Потім робимо колобок, який залишаємо на півгодини, щоб тісто піднялося.
Розкачуємо тісто, вирізаємо з нього кружечки. Я це роблю за допомогою звичайного склянки. В середину кола кладемо одну ложку фаршу. Закриваємо тісто, закріплюємо будь-яким способом. Головне закріпити краю тесту надійніше, щоб в процесі варіння пельмені не розвалилися.
Коли скрутили все пельмені, ставимо воду на вогонь. Трохи подсаливаем її. Після закипання закидаємо наші шедеври ліплення в каструлю. Знову ж доводимо до кипіння, після чого варимо ще хвилин 5. Якщо хочете, то додайте в бульйон спеції або лавровий лист.