Пельмені (простий рецепт)

Пельмені (простий рецепт)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогоднішній рецепт присвячений приготуванню мантів. Ця страва бере своє коріння з народів Центральної Азії, а в наш час немає, мабуть, таку людину, який не був би знайомий з цією стравою.

опис приготування:

Манти виходять соковитими і смачними, навряд чи кого з вашої сім'ї залишать байдужими. Манти подавайте зі сметаною або каймаком. Якщо любите більш м'який смак, то додайте в фарш терту гарбуз. Важливо відмітити, що тісто на манти потрібно розгортати дуже тонко. таке блюдо, як манти відмінно підійде як для повсякденного столу, так і прикрасять святковий. Смачного!

  • Тісто на пельмені— 850 грам
  • м'якоть яловичини— 800 грам
  • Курдючний баранячий жир (сало)  — 150 грам
  • Цибуля— 3 штуки
  • Koriandr— 1,5 чайних ложки
  • Сіль і перець— За смаком
1 Заздалегідь трохи подморозьте м'ясо і сало. М'ясо наріжте якомога дрібніше, а сало трохи крупніше м'яса.

2 Цибуля наріжте дрібними кубиками, додайте в фарш.

3 Коріандр трохи прогрійте на сухій сковороді і потовчіть ложкою або в ступі, додайте в фарш разом з сіллю і перцем.

4 У фарш додайте 3-4 ст. L. холодної води і ретельно перемішайте.

5 З тіста розкачати тонкий пласт і наріжте його на квадрати приблизно по 12 см.

6 викладіть начинку, близько 1,5 ст. L. і закріпіть кінці, щоб вийшов конверт, потім краю притисніть один до одного, щоб вийшов круг.

7 Мантишніца змастіть маслом, закип'ятіть воду і варіть манти на пару 40-50 хвилин.

8 Смачного!

Схожі рецепти

Пельмені (класичний рецепт)

Пельмені (класичний рецепт)

пельмені (пози) — блюдо бурятської і монгольської кухні. Блюдо родинно хінкалі або мантам, але на відміну від останніх, начинка в буузах виключно м'ясна. опис приготування: Пропоную приготувати буузи і побалувати своїх близьких цим шикарним рецептом. блюдо соковите, ароматне і дуже смачне! Тра...

читати далі
Тісто на пельмені (класичний рецепт)

Тісто на пельмені (класичний рецепт)

Домашні пельмені - це одне з улюблених страв багатьох людей. Вони збирають всю сім'ю під час приготування, а потім і за столом. Вибір рецепта тесту так само важливий, як і начинка для виробів. опис приготування: Фарш вибирайте будь-який (м'ясної або курячий). Цей же варіант підійде і для варен...

читати далі
Тісто на пельмені рецепт класичний

Тісто на пельмені рецепт класичний

Цей варіант тісто на пельмені найбільш простий, доступний і часто використовуваний. дивимося. опис приготування: Багато господині діляться рецептами тесту на пельмені і їх різноманіття радує. Хтось додає яйця, хтось молоко, олія соняшникова і т.д. Я хочу поділиться рецептом класичним, в основ...

читати далі
Простий рецепт вівсяного печива з вівсяних пластівців

Простий рецепт вівсяного печива з вівсяних пластівців

Домашня випічка завжди краще і смачніше магазинної. Приготуємо домашнє вівсяне печиво, воно незвично смачне і ароматне. Готувати його нескладно, а з'їдається воно миттєво. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: А ви теж обожнюєте домашнє вівсяне печиво? Адже воно не просто шалено смач...

читати далі
П’ять пальців (простий рецепт)

П’ять пальців (простий рецепт)

Сьогодні мій рецепт буде присвячений рецептом тюркомовних народів. Я розповім вам, як приготувати бешбармак. Незважаючи на тривалість приготування цієї страви, його готувати легко і просто. опис приготування: Блюдо дуже ситне і поживне, а його смак вражає уяву. Тим більше, воно служить і перши...

читати далі