Пельмені по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Пельмені - одне з найулюбленіших і смачних страв російської кухні. Приготовлені пельмені по-домашньому з ложечкою сметани - смакота! У нашій родині цей недільний блюдо і ліпимо пельмені ми всією сім'єю.
Пельмені, приготовлені вдома своїми руками - смачне домашнє блюдо. Доведеться трохи повозитися, але це того варте. Схоже блюдо готують не тільки в російській кухні, але і в багатьох інших: Хінкалі, посуд, vantony, равіолі всі ці страви готують з м'ясного фаршу, загорнутого в прісне тісто. Але справжній російська людина ніколи не сплутає пельмені з іншими подібними стравами. Сьогодні пропоную рецепт, як приготувати пельмені по-домашньому, так як готуємо їх ми щонеділі. В цілому, рецепт не відрізняється особливою оригінальністю, єдине, що в фарш я додаю обсмажену цибулю і часник.
- Бавовна - 2 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 7 склянок( кілька ложок на підпис)
- Фарш - 900 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
Яйця, воду, сметану, сколотини і половину солі змішайте до однорідності за допомогою комбайна.
Додайте половину борошна і змішайте до однорідності. Тісто має бути трохи рідкуватий.
Решту борошна додавайте поступово, щоб вийшло круте і еластичне тісто.
Цибуля і чистий Chesnok, дрібно наріжте. Обсмажте на олії до золотистого кольору.
Змішайте піджарку з готовим фаршем, сіль і poperčite.
Тестові відділи Kusochek, приблизно грамів на 200, і розкачайте тонким шаром на поверхні, подпиленной борошном. Покладіть тісто на решітку для ліплення. Добре пам'ятаєте тісто рукою, щоб утворилися ямки. Викладайте фарш в ці ямочки.
Коли решітка заповниться, накрийте другим шаром тіста і пройдіться качалкою.
Акуратно витягніть пельмені на робочу поверхню і відварити в підсоленій воді. Варити пельмені потрібно хвилин 10, після того як вони впливут.