Рецепт Пельмені по-домашньому фото

Пельмені по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пельмені - одне з найулюбленіших і смачних страв російської кухні. Приготовлені пельмені по-домашньому з ложечкою сметани - смакота! У нашій родині цей недільний блюдо і ліпимо пельмені ми всією сім'єю.

Опис приготування:

Пельмені, приготовлені вдома своїми руками - смачне домашнє блюдо. Доведеться трохи повозитися, але це того варте. Схоже блюдо готують не тільки в російській кухні, але і в багатьох інших: Хінкалі, посуд, vantony, равіолі всі ці страви готують з м'ясного фаршу, загорнутого в прісне тісто. Але справжній російська людина ніколи не сплутає пельмені з іншими подібними стравами. Сьогодні пропоную рецепт, як приготувати пельмені по-домашньому, так як готуємо їх ми щонеділі. В цілому, рецепт не відрізняється особливою оригінальністю, єдине, що в фарш я додаю обсмажену цибулю і часник.

  • Бавовна - 2 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 7 склянок( кілька ложок на підпис)
  • Фарш - 900 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 1 Ст. Ложка
пельмені по-домашньому - фото крок 1
Яйця, воду, сметану, сколотини і половину солі змішайте до однорідності за допомогою комбайна.
пельмені по-домашньому - фото крок 2
Додайте половину борошна і змішайте до однорідності. Тісто має бути трохи рідкуватий.
пельмені по-домашньому - фото крок 3
Решту борошна додавайте поступово, щоб вийшло круте і еластичне тісто.
пельмені по-домашньому - фото крок 4
Цибуля і чистий Chesnok, дрібно наріжте. Обсмажте на олії до золотистого кольору.
пельмені по-домашньому - фото крок 5
Змішайте піджарку з готовим фаршем, сіль і poperčite.
пельмені по-домашньому - фото крок 6
Тестові відділи Kusochek, приблизно грамів на 200, і розкачайте тонким шаром на поверхні, подпиленной борошном. Покладіть тісто на решітку для ліплення. Добре пам'ятаєте тісто рукою, щоб утворилися ямки. Викладайте фарш в ці ямочки.
пельмені по-домашньому - фото крок 7
Коли решітка заповниться, накрийте другим шаром тіста і пройдіться качалкою.
пельмені по-домашньому - фото крок 8
Акуратно витягніть пельмені на робочу поверхню і відварити в підсоленій воді. Варити пельмені потрібно хвилин 10, після того як вони впливут.

Схожі рецепти