Пекінська капуста на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте простий і смачний рецепт пекінської капусти на зиму? пекінська капуста, приготована за цим рецептом, стане відмінною закускою в зиязикай час!
Приготувати пекінську капусту на зиму в домашніх умовах зовсім не складно! Скористайтеся цим простим рецептом пекінської капусти на зиму, і всю зиму вас буде радувати ця смачна закуска!
- Капуста пекінська - 1 штука (середній качан )
- Перець чилі - 1 Ст. Ложка (мелений)
- Перець червоний - 1-2 штук
- Часник - 5 зубчиків
- Імбир - 30 грам (свіжий (2 см.))
- Koriandr - 1 Чайна ложка (насіння )
- Сіль - 4 Ст. Ложки (на розсіл)
- Вода - 2 L (на розсіл)
- Лавровий лист - 1 штука
Кочан пекінської капусти розрізати уздовж на кілька частин.
Посолити і укласти в каструлю якомога щільніше.
Потім потрібно приготувати розсіл. У киплячу воду додати сіль, лавровий лист, гарненько розмішати. Остудити.
Залити капусту остиглим розсолом. Він повинен повністю покривати верхні листи. Придавити гнітом і залишити на 2 дня в теплому місці.
Коли капуста засолити, готуємо для неї заправку. Перець очистити від насіння і подрібнити, часник подрібнити, додати до них чилі, тертий імбир, подрібнений коріандр. Все добре перемішати.
Капусту злегка обполоснути під проточною водою, гарненько віджати, нарізати на шматочки, перемішати з заправкою, і знову поставити під гніт і залишити на день в теплому місці.
Банки простерилізувати, розкласти в них капусту і закатати.