Печиво з вівсяними пластівцями і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, ванільним екстрактом, повітряним рисом, молочними шоколадними чіпсами і зефіром маршмеллоу.
Ніжне печиво з хрустким рисом і молочним шоколадом - воістину незвичайне ласощі. При випіканні зефір розплавляється, тому печиво виходить дуже м'яким. Час випічки складає всього 10-12 хвилин, тому це відмінний рецепт для випадку, коли у вас на порозі несподівані гості.
- Палички м'якого вершкового масла - 2 штуки
- Цукрового піску - 1 Склянка
- Коричневого цукру - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Ванільного екстракту - 1 Ст. Ложка
- Пшеничного борошна - 2 склянки
- Соди - 1/2 чайних ложки
- Розпушувача - 1 Чайна ложка
- Повітряного рису - 1 Склянка
- Міні-зефіру маршмеллоу - 1 Склянка
1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити пергаментним папером. Збити розм'якшене вершкове масло, коричневий цукор і цукровий пісок у великій мисці за допомогою міксера.
2. Додати яйця по одному за раз, збиваючи після кожного додавання.
3. Потім додати ванільний екстракт.
4. Додати борошно, соду і розпушувач. Збити міксером на низькій швидкості до отримання однорідної консистенції.
5. Додати в тісто вівсяні пластівці, повітряний рис, шоколадні чіпси і міні-зефір. Акуратно перемішати всі інгредієнти за допомогою шпателя.
6. З отриманого тесту сформувати кульки середнього розміру, використовуючи на кожну кульку близько 1 столової ложки тесту. Викласти печиво на деко на відстані приблизно 5 см один від одного.
7. Випікати в розігрітій духовці протягом 10-12 хвилин. Дати печінкою охолонути на пергаментному папері приблизно 5 хвилин.