Печиво з сюрпризом на Хеллоуїн
(покроковий рецепт з фото)
Класичне цукрове печиво можна перетворити на справжній сувенір! Таке печиво ідеально підійде для Хеллоуїна і стане родзинкою свята.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати печиво з сюрпризом на Хеллоуїн. Рекомендую вам приготувати відразу два види такого печива: жовте у вигляді гарбуза і фіолетове у вигляді труни. Саме форма печива зробить його родзинкою святкового столу під час Хеллоуїна. В якості начинки ви можете використовувати цукерки або конфетті, а для прикраси достатньо буде розтопити 50 грам шоколаду.
- Борошно - 170 грам
- М'яке вершкове масло - 110 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1/2 штуки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Ванілін - 1 щіпка
- Барвник - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 100 грам
- Гаряча вода - 2-3 Ст. Ложок

1. Приготуйте тісто: вершкове масло змішайте з цукром за допомогою міксера, поступово збільшуючи швидкість. Додайте ванілін, половину яйця (злегка збитого) і барвник.

2. Добре перемішайте за допомогою міксера. Просійте борошно з розпушувачем і дрібкою солі. Замісити еластичне туге тісто. Загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на 1 час.

3. Потім розкачати тісто в тонкий пласт і виріжте симетричні кришечки печива (в формі труни або гарбуза) за допомогою раніше приготовленого трафарету з картону. Середину печива виріжте з більш товстого шару тесту і виріжте в ній середину.

4. Випікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 10 хвилин. Приготуйте глазур: цукрову пудру поступово змішайте з гарячою водою.

5. Перекладіть масу в пакетик і зріжте один куточок. Край кришечки змастіть глазур'ю, прикріпіть на неї середину печива і насипте начинку - цукерки.

6. Потім знову нанесіть на край печива глазур і прикріпіть другу кришку. Прикрасьте за допомогою шоколаду та глазурі. Смачного!