Печиво з хурми
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам зимове печиво, смачне і домашнє, з ароматом кориці, мускатного горіха і смаком хурми. Всередині воно м'яке, з шматочками волоських горішків. Дивіться рецепт!
Отже, прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати м'яке і смачне печиво з хурми. Сорт хурми особливої ролі не грає, тут справа смаку, я люблю коли хурма солодка і добре визріла, м'яка, без вузького смаку, саме з такою і готую печиво. Але навіть якщо хурма дозріла і в'яже, не страшно, в печиво вона не буде такою.
- Мухобойка - 2 штуки
- Кориця мелена - 0, 25 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Волоські горіхи очищені - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 2 щіпки
1. Підготуйте продукти, приступимо.
2. Вимийте хурму, зніміть шкірку і подрібніть будь-яким зручним способом (за допомогою терки або чопера).
3. В іншій мисці з'єднайте холодне вершкове масло, яйце і цукор. Міксером збийте добре масу.
4. Додайте пюре з хурми і рубані волоські горіхи. Перемішайте.
5. Додайте просіяне борошно, розпушувач, корицю і мускатний горіх.
6. Перемішайте добре тісто, воно в'язке, не тече, але і ліпити з нього не вийде.
7. Прогрейте духовку до 190 градусів. Тісто покладіть в пакет, відріжте край.
8. Деко застеліть пергаментом, змастіть маслом рослинним. Отсадіте печиво. Насадки не використовуйте, печиво м'яке і форму не триматиме під час випічки. Надішліть його в духовку на 25 хвилин.
9. Печиво готове! М'яке і дуже ароматне.
10. Пробуйте!