Рецепт Печиво «Роза вітрів» фото

Печиво «Роза вітрів»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Сухофрукти , Вершкове масло , Ізюм
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Пропоную вам рецепт оригінального, простого і смачного печива, яке відмінно підійде до чашечки гарячої кави або чаю. Печиво виходить дуже хрустким і ароматним завдяки пластівців і ванілі.

Опис приготування:

Мало хто знає, як приготувати печиво"Роза вітрів" , тому сьогодні я поділюся цим рецептом. Печиво виходить дуже ніжним і одночасно хрустким через кукурудзяних пластівців. Рекомендую брати дрібні пластівці, так як вони гарніше виглядають на готовій випічці. Більш того, замість родзинок ви можете взяти нарізані фініки, курагу або цукати, вийде теж дуже смачно. Експериментуйте!

  • Борошно - 150 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 70 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Кукурудзяні пластівці - 80 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
печиво
1. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем. М'яке вершкове масло збийте з цукром і ванільним цукром за допомогою міксера.
печиво
2. Додайте яйце і ще раз збийте. Додайте борошняну суміш до масляної і перемішайте, після чого додайте родзинки. Шматочки тесту обкатайте в кукурудзяних пластівцях.
печиво
3. Викладіть печиво на застелений пергаментним папером деко і злегка притисніть. Випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці протягом 25 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти