Рецепт Печінковий торт з грибами фото

Печінковий торт з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Птах , Курка , Печінка , Куряча печінка , Свиняча печінка
ПП рецепти
На святковий стіл
Випічка , Гарячі страви , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оригінальний, але простий рецепт печінкового торта з грибами вам точно сподобається, - інгредієнти прості, готується просто, зате як же такий торт прикрасить ваш святковий стіл! Komplimentami прийшов!

Опис приготування:

Я сподіваюся, цей рецепт приготування печінкового торта з грибами оціните і ви, і ваші гості. Тому що, чесно кажучи, знаючи, як приготувати печінковий торт з грибами, я так думаю, над іншими стравами на святковий стіл можна особливо і не сидіти, - торт все одно привертає загальну увагу і з'їдається за раз!

  • Печінка - 1 кілограм
  • Яйця - 4 штуки
  • Гриби - 400 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Борошно - 60 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
печінковий торт з грибами - фото крок 1
1. Печінка і цибулю перекручуємо через м'ясорубку або блендер. Додамо 2 яйця, борошно і сіль. Перемішаємо.
печінковий торт з грибами - фото крок 2
2. З цієї суміші випікаємо на рослинному маслі коржі.
печінковий торт з грибами - фото крок 3
3. Обсмажуємо на тій же сковороді гриби. Солимо, перчим. За бажанням можна обсмажити їх разом з цибулею і морквою - хто як любить.
печінковий торт з грибами - фото крок 4
4. Тепер промазуємо кожен корж спочатку майонезом, а потім грибною начинкою. Закриваємо зверху наступної коржем, і так до кінця.
печінковий торт з грибами - фото крок 5
5. Залишимо торт настоюватися в холодильнику хоча б на півгодини. Два яйця, до речі, відварюємо і посипаємо торт зверху.

Схожі рецепти