Печінковий торт з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний, але простий рецепт печінкового торта з грибами вам точно сподобається, - інгредієнти прості, готується просто, зате як же такий торт прикрасить ваш святковий стіл! Komplimentami прийшов!
Я сподіваюся, цей рецепт приготування печінкового торта з грибами оціните і ви, і ваші гості. Тому що, чесно кажучи, знаючи, як приготувати печінковий торт з грибами, я так думаю, над іншими стравами на святковий стіл можна особливо і не сидіти, - торт все одно привертає загальну увагу і з'їдається за раз!
- Печінка - 1 кілограм
- Яйця - 4 штуки
- Гриби - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 60 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Печінка і цибулю перекручуємо через м'ясорубку або блендер. Додамо 2 яйця, борошно і сіль. Перемішаємо.
2. З цієї суміші випікаємо на рослинному маслі коржі.
3. Обсмажуємо на тій же сковороді гриби. Солимо, перчим. За бажанням можна обсмажити їх разом з цибулею і морквою - хто як любить.
4. Тепер промазуємо кожен корж спочатку майонезом, а потім грибною начинкою. Закриваємо зверху наступної коржем, і так до кінця.
5. Залишимо торт настоюватися в холодильнику хоча б на півгодини. Два яйця, до речі, відварюємо і посипаємо торт зверху.