Печінковий паштет з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх тих, хто не любить печінкові паштети, я пропоную спробувати цей рецепт. Він розвіє всі побоювання з приводу занадто прісного і сухого смаку. Його варто зробити.
Готова з вами поділитися, як приготувати печінковий паштет з сиром. Саме цій закускою можна здивувати ваших гостей. Вони не зможуть втриматися і з'їдять все! Неймовірно ніжне блюдо, яке напевно захочеться приготувати ще хоч раз. Дітям теж має сподобатися. Змініть своє уявлення про паштет.
- Куряча печінка - 500 грам
- Твердий сир - 300 грам
- Желатин - 10 грам
- Помідори - 150 грам
- Морква - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 150 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Замочіть желатин в 150 мл. Кип'яченої холодної води на 1 час.
Наріжте дрібно цибулю, помідори і петрушку. Морква і сир натріть на дрібній тертці.
Потім на розігріту сковорідку з олією викладіть цибулю. Підсмажте його до золотистого кольору. Потім додайте печінку і готуйте хвилин 15. Готову печінку остудіть.
Як желатин "підійде", доведіть його до кипіння, а потім остудіть.
Прокрутіть печінку через м'ясорубку. До неї додайте моркву і половину від загальної кількості желатину. Перемішайте. В окремій мисочці змішайте сир, зелень і помідори, влийте желатин, потім все перемішайте.
Візьміть форму, в яку ви заллєте наше блюдо. На дно викладіть половину печінки. Зверху - всю сирну суміш. Потім - решту печінки.
З 6 годин поставте блюдо в холодильник. Через цей час прекрасна закуска буде готова!