Рецепт Печінковий паштет в домашніх умовах фото

Печінковий паштет в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Рецепти без шкоди
На святковий стіл
Паштети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви ще не знати, як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах, я вам розповім! Смачне і дуже просте в готуванні блюдо не дарма так люблять в наших сім'ях, паштет виходить дуже ніжним!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах. Це просте в приготуванні, зате дуже смачне і ситне блюдо. Для більшої м'якості і"шовковистості" паштету рекомендую додавати більше масла або ж трохи жирних вершків, молока або сметани: вони теж добре підходять для створення м'якого і ніжного паштету.

  • Яловича печінка - 500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Спеції - 1 За смаком
печінковий паштет в домашніх умовах - фото крок 1
1. Печінка добре промиємо і відварити приблизно 30-40 хвилин в гарячій підсоленій воді.
печінковий паштет в домашніх умовах - фото крок 2
2. Цибуля і моркву моєму, чистим, подрібнюємо і обсмажуємо на вершковому маслі.
печінковий паштет в домашніх умовах - фото крок 3
3. А тепер з'єднуємо овочі і печінку. За допомогою погружного блендера подрібнити до однорідності. Спеції додавайте до смаку.
печінковий паштет в домашніх умовах - фото крок 4
4. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти