Печінковий паштет в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знати, як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах, я вам розповім! Смачне і дуже просте в готуванні блюдо не дарма так люблять в наших сім'ях, паштет виходить дуже ніжним!
Розповім, як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах. Це просте в приготуванні, зате дуже смачне і ситне блюдо. Для більшої м'якості і "шовковистості" паштету рекомендую додавати більше масла або ж трохи жирних вершків, молока або сметани: вони теж добре підходять для створення м'якого і ніжного паштету.
- Яловича печінка - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Спеції - 1 За смаком
1. Печінка добре промиємо і відварити приблизно 30-40 хвилин в гарячій підсоленій воді.
2. Цибуля і моркву моєму, чистим, подрібнюємо і обсмажуємо на вершковому маслі.
3. А тепер з'єднуємо овочі і печінку. За допомогою погружного блендера подрібнити до однорідності. Спеції додавайте до смаку.
4. Все готово! Смачного!