Печінка з яблуками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.
Ділюся з вами дуже смачним і, головне - простим рецептом печінки з яблуками в мультиварці! Виходить шалено ароматне блюдо з приємною кислинкою, яка взагалі змушує змітати все дочиста!
Опис приготування:
Взагалі, цей рецепт приготування печінки з яблуками в мультиварці дуже зручний, якщо ви вмієте робити кілька справ одночасно, в даному випадку, печінку тушкуйте на сковороді, а яблука - в мультиварці, чи навпаки. Так запахи і присмаки не змішуються, а ви зможете оцінити по достоїнству їх поєднання! Та й швидше в рази вийде! А тепер розповім, як зробити печінку з яблуками в мультиварці!
- Печінка кролика - 400 грам
- Цибуля - 300 грам
- Яблука - 300 грам
- Спеції - За смаком
1. В першу чергу в мультиварці в режимі"Жарка" або на простий сковороді обсмажити подрібнену і очищену від плівок печінку. Коли зарум'яниться, додамо трохи води, доведемо до готовності в режимі"Гасіння" . Спеції - на ваш погляд.
2. Тепер подрібнити цибулю, а яблука натираємо на тертці. В режимі"Жарка" обсмажити на олії спочатку цибулю, а коли стане рум'яним, додамо яблука, в режимі"Гасіння" тримаємо, поки яблука не стануть м'якими і пустять сік.
3. А при подачі просто з'єднуємо печінку і яблука з цибулею! Дуже смачно!