Рецепт Печінка з вешенками фото

Печінка з вешенками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка, Гриби
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Розповім, як приготувати печінку з вешенками. Якщо додати багато сметани, як у мене, вийде теплий салат, який чудово підкреслить смак гарніру, а якщо додати менше, буде відмінна закуска!

Розповім, як приготувати печінку з вешенками в домашніх умовах. Це дуже просте і ситне блюдо, яке обов'язково вам припаде до душі. Смачне, ситне і дуже легке блюдо можна подавати і окремо, в якості модного нині теплого салату, але можна подавати його і до гарніру в якості м'ясної страви з соусом. Смачно і так, і так, спробуйте!

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Гливи - 500 грам
  • Квасоля - 350 грам(1 банку)
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Крем - За смаком
  • Спеції - За смаком
печінка з вешенками - фото крок 1
1. Печінка добре промиємо, очистимо від усього зайвого і відварити, потім остудити. Тим часом на рослинній олії смажимо гливи. Повинна виділитися і випаруватися рідина, тільки після цього додамо лук і підсмажити його до рум'яності з грибами.
печінка з вешенками - фото крок 2
2. Печінка нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо в салатницю. До неї ж - суміш зі сковороди разом із залишками масла. Перемішаємо і додамо спеції.
печінка з вешенками - фото крок 3
3. Туди ж - квасоля, тільки злийте попередньо з неї рідину. Перемішаємо і заправимо сметаною до смаку.
печінка з вешенками - фото крок 4
4. Викладаємо готову страву красиво на тарілку, прикрашаємо зеленню і швидко подаємо, поки воно ще тепле! Смачного!

Схожі рецепти