Печінка з вешенками
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати печінку з вешенками. Якщо додати багато сметани, як у мене, вийде теплий салат, який чудово підкреслить смак гарніру, а якщо додати менше, буде відмінна закуска!
Розповім, як приготувати печінку з вешенками в домашніх умовах. Це дуже просте і ситне блюдо, яке обов'язково вам припаде до душі. Смачне, ситне і дуже легке блюдо можна подавати і окремо, в якості модного нині теплого салату, але можна подавати його і до гарніру в якості м'ясної страви з соусом. Смачно і так, і так, спробуйте!
- Печінка яловича - 500 грам
- Гливи - 500 грам
- Квасоля - 350 грам(1 банку)
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Крем - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Печінка добре промиємо, очистимо від усього зайвого і відварити, потім остудити. Тим часом на рослинній олії смажимо гливи. Повинна виділитися і випаруватися рідина, тільки після цього додамо лук і підсмажити його до рум'яності з грибами.
2. Печінка нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо в салатницю. До неї ж - суміш зі сковороди разом із залишками масла. Перемішаємо і додамо спеції.
3. Туди ж - квасоля, тільки злийте попередньо з неї рідину. Перемішаємо і заправимо сметаною до смаку.
4. Викладаємо готову страву красиво на тарілку, прикрашаємо зеленню і швидко подаємо, поки воно ще тепле! Смачного!