Рецепт Печінка з грибами в мультиварці фото

Печінка з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка , Гриби
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 20 хв.

В мультиварці гасити печінку навіть простіше, ніж традиційним способом. А з грибочками вона ще й в сто раз духмяний і смачний. Рецепт печінки з грибами в мультиварці - до вашої уваги.

Опис приготування:

Готувати з грибами можна будь-яку печінку. Цього разу у мене була куряча, але зазвичай я беру яловичу. Куряча готується швидше. Для приготування печінки з грибами в мультиварці також беремо суміш овочів заморожених (стручковая фасоль, морква і т.П.), грам триста печериць і побільше спецій. Попередньо печінку проваріть - доведіть до кипіння, потім воду злийте. Готується все гранично просто і недовго.

  • Печінка - 500 грам
  • Заморожені овочі - 400 грам
  • Гриби - 200-300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції, олія - За смаком
печінка з грибами в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Печінка ріжемо на шматочки.
печінка з грибами в мультиварці - фото крок 2
Цибулю ріжемо кільцями, відправляємо в мультиварку і смажимо в режимі"Випічка" хвилин 5-7.
печінка з грибами в мультиварці - фото крок 3
Грибочки я ріжу на довільні шматочки, співмірні печінки.
печінка з грибами в мультиварці - фото крок 4
Тепер викладаємо всі інгредієнти в мультиварку. Якщо хочете, щоб була підлива - додайте склянку води. Ставимо режим або"Гасіння" в годину, або"Випічка" з 40 хвилин. Тобто: печінку можна смажити з овочами або тушкувати. Не забудьте покласти спеції!
печінка з грибами в мультиварці - фото крок 5
Ось печінку з грибами в мультиварці і готова. Смачного!

Схожі рецепти