Печінка з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 20 хв.
В мультиварці гасити печінку навіть простіше, ніж традиційним способом. А з грибочками вона ще й в сто раз духмяний і смачний. Рецепт печінки з грибами в мультиварці - до вашої уваги.
Опис приготування:
Готувати з грибами можна будь-яку печінку. Цього разу у мене була куряча, але зазвичай я беру яловичу. Куряча готується швидше. Для приготування печінки з грибами в мультиварці також беремо суміш овочів заморожених (стручковая фасоль, морква і т.П.), грам триста печериць і побільше спецій. Попередньо печінку проваріть - доведіть до кипіння, потім воду злийте. Готується все гранично просто і недовго.
- Печінка - 500 грам
- Заморожені овочі - 400 грам
- Гриби - 200-300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Спеції, олія - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Печінка ріжемо на шматочки.
Цибулю ріжемо кільцями, відправляємо в мультиварку і смажимо в режимі"Випічка" хвилин 5-7.
Грибочки я ріжу на довільні шматочки, співмірні печінки.
Тепер викладаємо всі інгредієнти в мультиварку. Якщо хочете, щоб була підлива - додайте склянку води. Ставимо режим або"Гасіння" в годину, або"Випічка" з 40 хвилин. Тобто: печінку можна смажити з овочами або тушкувати. Не забудьте покласти спеції!
Ось печінку з грибами в мультиварці і готова. Смачного!