Рецепт Печінка свиняча в мультиварці фото

Печінка свиняча в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина, Печінка, Свиняча печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо у вас не завжди виходить смачно приготувати субпродукти, то пропоную скористатися допомогою кухонної техніки. Дуже смачна і соковита виходить печінку свиняча в мультиварці.

1. Пропоную вам досить простий рецепт печінки свинячий в мультиварці. Для початку необхідно підготувати печінку. Її потрібно вимити і очистити від плівок. Однією з причин, чому деякі не їдять цей субпродукт, є характерна гірчинка, яку не усуває процес приготування. Щоб позбутися від неї, потрібно залити печінку молоком і залишити на 1-1.5 годину.

2. Невелика кількість борошна з'єднати зі сметаною і ретельно перемішати. Додати трохи гірчиці.

3. Цибулини очистити і нарізати тонкими півкільцями.

4. У чашу мультиварки налити трохи рослинного масла. Відправити туди цибулю і на режимі Жарка обсмажити близько 3-4 хвилин.

5. Печінка промити і нарізати на порційні шматочки.

6. Надіслати печінку в мультиварку і обсмажити ще близько 5 хвилин (важливо, не смажити занадто довго, щоб печінка свиняча в мультиварці в домашніх умовах не стала жорсткою).

7. Вилити сметанний соус. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції.

8. Додати трохи води або бульйону. Щоб додати страві красивий колір, можна влити трохи міцного чаю. На режимі Гасіння готувати близько 45-60 хвилин (в залежності від потужності мультиварки).

Подавати таку печінку можна з улюбленим гарніром.

  • Печінка - 1 кілограм
  • Цибулина - 350 грам
  • Молоко - 1 літр
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Крем - 4-5 Ст. Ложок
  • Гірчичний - 1-2 чайних ложок
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Пропоную вам досить простий рецепт печінки свинячий в мультиварці. Для початку необхідно підготувати печінку. Її потрібно вимити і очистити від плівок. Однією з причин, чому деякі не їдять цей субпродукт, є характерна гірчинка, яку не усуває процес приготування. Щоб позбутися від неї, потрібно залити печінку молоком і залишити на 1-1.5 годину.

2. Невелика кількість борошна з'єднати зі сметаною і ретельно перемішати. Додати трохи гірчиці.

3. Цибулини очистити і нарізати тонкими півкільцями.

4. У чашу мультиварки налити трохи рослинного масла. Відправити туди цибулю і на режимі Жарка обсмажити близько 3-4 хвилин.

5. Печінка промити і нарізати на порційні шматочки.

6. Надіслати печінку в мультиварку і обсмажити ще близько 5 хвилин (важливо, не смажити занадто довго, щоб печінка свиняча в мультиварці в домашніх умовах не стала жорсткою).

7. Вилити сметанний соус. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції.

8. Додати трохи води або бульйону. Щоб додати страві красивий колір, можна влити трохи міцного чаю. На режимі Гасіння готувати близько 45-60 хвилин (в залежності від потужності мультиварки).

Подавати таку печінку можна з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти