Печінка бараняча в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, як смачно приготувати баранячу печінку? А я знаю і хочу поділиться рецептом дуже смачної і соковитої печінки в сметані. Готується вона швидко, а результат чудовий і головне - всім сподобається.
Бараняча печінка - справжній делікатес, дуже смачний, якщо правильно приготувати. Вона набагато ніжніше і м'якше яловичої і свинячої печінки і готується швидко. Ви легко впораєтеся з цією стравою, так як у вас є рецепт, який підкаже, як приготувати печінку баранячу в сметані. Соковита, з яскраво вираженим і насиченим смаком, бараняча печінка підійде до будь-якого гарніру, і у вас буде відмінний вечеря.
- Бараняча печінка - 400 грам
- Крем - 100-150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
Баранячу печінку промиваємо водою, висушуємо, вирізаємо все протоки і видаляємо плівки. Потім нарізаємо печінку на смужки.
Ріпчасту цибулю очищуємо від лушпиння і нарезам півкільцями. Відправляємо на гарячу сковороду з оливковою олією і трохи обсмажуємо.
Смужки печінки обвалюють в борошні.
І відправляємо її на сковороду до цибулі. Обсмажуємо кілька хвилин до золотистої скоринки з усіх боків.
У невеликій мисці змішаємо воду, сметану, сіль і перець. Заливаємо цим соусом печінку, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 10-15.
Готову баранячу печінку в сметані подаємо до будь-якого гарніру: картопляного пюре, макаронів або гречці і прикрашаємо зеленню.