Рецепт Печеня з тушонкою фото

Печеня з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Це дуже простий рецепт спекотного з тушонкою, по суті тут нічого, крім картоплі і тушонки і не буде. Зате, незважаючи на всю простоту, це відмінний спосіб зробити ситний смачний обід на швидку руку!

Опис приготування:

Таке спекотне з тушонкою в домашніх умовах готується легко і просто, набагато швидше, ніж якби ви готували на плиті. А картопля взагалі виходить надзвичайно смачною, зовні вона підрум'янюється, як в духовці, зате всередині за смаком кожну скибочку нагадує картоплю, зварену на пару. Словом, ось вам мій рецепт приготування печені з тушонкою, обов'язково спробуйте!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Консервований - 500 грам(1 банку)
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
печеня з тушонкою - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Картопля моєму, чистим, і нарізаємо невеликими скибочками. Тушонку просто відкриємо і перемішаємо. Каструльку або миску, придатну для готування в СВЧ, змажемо маслом.
печеня з тушонкою - фото крок 2
2. Перемішаємо ретельно картоплю з тушонкою. Сіль і перець, а також приправи додаємо на свій смак.
печеня з тушонкою - фото крок 3
3. Накриваємо зверху кришкою або відповідної за розміром скляної мискою. На повній потужності тушкуємо 30-40 хвилин, через кожні 15 хвилин дістаємо, перемішуємо, і перевіряємо картоплю на готовність.
печеня з тушонкою - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти