Печеня з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою вашої мультиварки можна приготувати дуже смачну печеню з курки. Печеня ідеально підходить для сімейної вечері або обіду. Блюдо готується просто, думаю, вам припаде до смаку!
До вашої уваги - простий рецепт приготування печені з курки в мультиварці. Куряче м'ясо гаситься з овочами, томатною пастою і бульйоном або водою. Приблизний час приготування - 1 час. Не забудьте посипати вже готове спекотне подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Куряче м'ясо - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1 кілограм
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
М'ясо промийте, обсушити і порізати середніми шматочками.
Моркву і цибулю очищуємо і нарізаємо дрібними шматочками.
Картопля ретельно промиваємо і очищаємо, розрізаємо кожну картоплину на чотири частини.
Включаємо в мультиварці режим "гасіння" з 1 час. Вливаємо олію і викладаємо м'ясо, roza_ker 10 хвилин із закритою кришкою.
Тепер додайте цибулю, морква і томатну пасту. Перемішайте і готуйте ще 10 хвилин.
Кладемо картоплю, заливаємо воду або бульйон, так щоб повністю покрити м'ясо з овочами. Сіль, перець і спеції за смаком. Готуємо до звукового сигналу.
Готове жарке присипаємо подрібненою зеленню. Смачного!