Рецепт Печеня з кабачків фото

Печеня з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Цукіні
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Чудове овочеве спекотне, основним інгредієнтом якого виступає кабачок цукіні. Беріть саме цукіні, так як він не втрачає форму під час приготування.

Печеня з кабачків готується просто. Крупно поріжте картоплю і цукіні і окремо обсмажте їх на сильному вогні. Складіть в каструлю, додайте спеції і бульйон і тушкуйте на середньому вогні протягом півгодини. З цибулі, часнику і гострого перцю зробіть зажарку, яку додайте до овочів за 10 хвилин до готовності. В кінці додайте подрібнену зелень і відставте з вогню. Перед подачею краще охолодити до кімнатної температури. Смачного!

  • Картопля - 600 грам
  • Цукіні - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Гострий перець - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Курячий бульйон - 1, 5 склянки
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
печеня з кабачків - фото крок 1
Крупно поріжте картоплю і злегка обсмажте на сильно розігрітій сковороді. Потім складіть картоплю в каструлю.
печеня з кабачків - фото крок 2
Цукіні також поріжте, обсмажте і відправте в каструлю.
печеня з кабачків - фото крок 3
Додайте до овочів лавровий лист, сіль, цукор, мускатний горіх, томатну пасту і бульйон і поставте на вогонь хвилин на 30.
печеня з кабачків - фото крок 4
Тим часом подрібніть цибулю, часник і гострий перець. Обсмажте цибулю до прозорості, додайте часник, а через хвилину перець. Помішуючи, обсмажуйте на слабкому вогні протягом 5 хвилин.
печеня з кабачків - фото крок 5
Для 10 хвилин до готовності додайте зажарку до овочів і перемішайте. В кінці додайте подрібнену зелень і відставте з вогню. Перед подачею краще охолодити до кімнатної температури.

Схожі рецепти