Печеня на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами швидким і простим рецептом жаркого на сковороді. Самі розумієте, ситним вечерею потрібно забезпечити улюблених у вкрай швидкий термін, так що за довгий гасіння часу немає. Ось - порятунок.
Взагалі, у цього рецепта приготування печені на сковороді саме час готування страви складно визначити. Тут вже все на ваш смак, картоплю можна смажити по-різному, та й м'ясо хтось любить сухуватим, а хтось - практично "з кров'ю" . Точно так же в цьому простому рецепті жаркого на сковороді і соус можна замінювати, як завгодно, гасити, скільки завгодно. Я люблю, щоб у жаркого була рідка підлива, тому гасила не дуже довго. Словом, пробуйте!
- Картопля - 1 кілограм
- Свинина - 800 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 300 мілілітрів (можна замінити томатним соком або заправкою для борщу)
- Сіль - За смаком
1. У великій кількості масла обсмажуємо картоплю з морквою. Солимо, перчимо до смаку, залишаємо поки в сторонку.
2. Можна в цій же сковороді обсмажити шматочки м'яса до золотистої скоринки, а потім додати цибулю півкільцями і смажити все разом, трохи посолити і поперчити.
3. Коли вже і м'ясо з цибулею зарум'янилися, можна перемішати їх з картоплею і на цей раз помістити в товстостінну каструлю або казанок. Поливаємо томатною пастою і на невеликому вогні тушкуємо все разом до потрібної вам консистенції.
4. Перед подачею посипаємо зеленню. Готово!