Паста з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Паста з овочами готується з болгарським перцем, цибулею і грибами. Смачна і ситна паста з овочами виручить вас в будній день, готується вона дуже швидко і легко.
Приголомшлива, смачна, ніжна і ситна паста з овочами готується дуже просто! Ви легко зможете приготувати її перед сімейним буденним вечерею або обідом. Приготування не забере у вас сил. Чи не варіть макарони просто так, завжди готуйте з них приголомшливі італійські страви, такі, як ця паста з овочами. Я намагаюся нав'язати своїм дітям звичку готувати завжди красиво і незвично, навіть якщо справа йде про такі прості речі, як макарони! Приємного вам апетиту.
- Болгарський перець - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Гриби - 200 грам (будь-які, на ваш смак.)
- Макарони - 500 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сир пармезан - 100 грам
- Брокколі - 100 грам
- Нежирні вершки - 1 Склянка
- Сіль - За смаком

Помийте овочі. Болгарський перець очистіть від насіння і дрібно поріжте.

Ріпчасту цибулю нарубати.

Почистіть і наріжте гриби.

Обсмажте цибулю, гриби і болгарський перець. Додати сіль за смаком.

Зваріть макарони в підсоленій воді.

Злийте воду, в готові макарони додайте нежирні вершки і нашу зажарку з цибулі, грибів і болгарського перцю.

Потім видавіть в макарони часник.

Обдайте брокколі окропом і потримайте трохи в окропі. Брокколі пом'якшити. Потім викладіть її в макарони.

Натріть на дрібній тертці сир Пармезан і посипте їм макарони. Все перемішайте.

Паста з овочами готова. Подавайте до столу.