Рецепт Паста з овочами фото

Паста з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Паста з овочами готується з болгарським перцем, цибулею і грибами. Смачна і ситна паста з овочами виручить вас в будній день, готується вона дуже швидко і легко.

Опис приготування:

Приголомшлива, смачна, ніжна і ситна паста з овочами готується дуже просто! Ви легко зможете приготувати її перед сімейним буденним вечерею або обідом. Приготування не забере у вас сил. Чи не варіть макарони просто так, завжди готуйте з них приголомшливі італійські страви, такі, як ця паста з овочами. Я намагаюся нав'язати своїм дітям звичку готувати завжди красиво і незвично, навіть якщо справа йде про такі прості речі, як макарони! Приємного вам апетиту.

  • Болгарський перець - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Гриби - 200 грам (будь-які, на ваш смак.)
  • Макарони - 500 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир пармезан - 100 грам
  • Брокколі - 100 грам
  • Нежирні вершки - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
паста з овочами - фото крок 1
Помийте овочі. Болгарський перець очистіть від насіння і дрібно поріжте.
паста з овочами - фото крок 2
Ріпчасту цибулю нарубати.
паста з овочами - фото крок 3
Почистіть і наріжте гриби.
паста з овочами - фото крок 4
Обсмажте цибулю, гриби і болгарський перець. Додати сіль за смаком.
паста з овочами - фото крок 5
Зваріть макарони в підсоленій воді.
паста з овочами - фото крок 6
Злийте воду, в готові макарони додайте нежирні вершки і нашу зажарку з цибулі, грибів і болгарського перцю.
паста з овочами - фото крок 7
Потім видавіть в макарони часник.
паста з овочами - фото крок 8
Обдайте брокколі окропом і потримайте трохи в окропі. Брокколі пом'якшити. Потім викладіть її в макарони.
паста з овочами - фото крок 9
Натріть на дрібній тертці сир Пармезан і посипте їм макарони. Все перемішайте.
паста з овочами - фото крок 10
Паста з овочами готова. Подавайте до столу.

Схожі рецепти