Рецепт Паста з опеньками фото

Паста з опеньками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Гриби, Опеньки
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Обід за 30 хвилин, Романтична вечеря
Гарячі страви, Макаронні вироби

Паста з опеньками - вишукану страву, яке готується простіше простого. Господиням на замітку, якщо гості несподівано нагрянуть і якщо у вас є в наявності свіжі опеньки - блюдо викличе фурор!

Простий і перевірений рецепт пасти з опеньками - до ваших послуг. Восени я завжди заморожую хоча б кілька пакетиків опеньків, щоб по ходу року готувати цю страву. Паста з опеньками готується буквально за дві секунди, виходить дуже смачною - то, що треба в будній день, коли крутитися біля плити часу зовсім немає.

Отже, як приготувати пасту з опеньками:

1. Ставимо розморожувати наші опеньки.

2. Тим часом займемося засмажкою. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в маслі до напівготовності.

3. Додаємо до нього томатну пасту і склянку чистої води. Всипаємо гриби. Підсмажуємо хвилин п'ять на сильному вогні. Щоб зробити пасту з опеньками особливою, додаємо крім солі і перцю приправи на зразок шафрану, базиліка, kurkumи, - кому що подобається.

4. Зменшити вогонь, згасити ще хвилин п'ять.

5. У цей час відварюємо пасту, згідно з інструкцією на упаковці. Промиваємо, кидаємо до нашої ароматної суміші.

6. Перемішуємо, ще хвилин п'ять млоїмо під кришкою.

От і все! Бажаю приємного апетиту і удачі в приготуванні цього нескладного страви


  • Макаронні вироби - 400 грам
  • Опеньки заморожені - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Простий і перевірений рецепт пасти з опеньками - до ваших послуг. Восени я завжди заморожую хоча б кілька пакетиків опеньків, щоб по ходу року готувати цю страву. Паста з опеньками готується буквально за дві секунди, виходить дуже смачною - то, що треба в будній день, коли крутитися біля плити часу зовсім немає.

Отже, як приготувати пасту з опеньками:

1. Ставимо розморожувати наші опеньки.

2. Тим часом займемося засмажкою. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в маслі до напівготовності.

3. Додаємо до нього томатну пасту і склянку чистої води. Всипаємо гриби. Підсмажуємо хвилин п'ять на сильному вогні. Щоб зробити пасту з опеньками особливою, додаємо крім солі і перцю приправи на зразок шафрану, базиліка, kurkumи, - кому що подобається.

4. Зменшити вогонь, згасити ще хвилин п'ять.

5. У цей час відварюємо пасту, згідно з інструкцією на упаковці. Промиваємо, кидаємо до нашої ароматної суміші.

6. Перемішуємо, ще хвилин п'ять млоїмо під кришкою.

От і все! Бажаю приємного апетиту і удачі в приготуванні цього нескладного страви

Схожі рецепти