Паста з опеньками
(покроковий рецепт з фото)
Паста з опеньками - вишукану страву, яке готується простіше простого. Господиням на замітку, якщо гості несподівано нагрянуть і якщо у вас є в наявності свіжі опеньки - блюдо викличе фурор!
Простий і перевірений рецепт пасти з опеньками - до ваших послуг. Восени я завжди заморожую хоча б кілька пакетиків опеньків, щоб по ходу року готувати цю страву. Паста з опеньками готується буквально за дві секунди, виходить дуже смачною - то, що треба в будній день, коли крутитися біля плити часу зовсім немає.
Отже, як приготувати пасту з опеньками:
1. Ставимо розморожувати наші опеньки.
2. Тим часом займемося засмажкою. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в маслі до напівготовності.
3. Додаємо до нього томатну пасту і склянку чистої води. Всипаємо гриби. Підсмажуємо хвилин п'ять на сильному вогні. Щоб зробити пасту з опеньками особливою, додаємо крім солі і перцю приправи на зразок шафрану, базиліка, kurkumи, - кому що подобається.
4. Зменшити вогонь, згасити ще хвилин п'ять.
5. У цей час відварюємо пасту, згідно з інструкцією на упаковці. Промиваємо, кидаємо до нашої ароматної суміші.
6. Перемішуємо, ще хвилин п'ять млоїмо під кришкою.
От і все! Бажаю приємного апетиту і удачі в приготуванні цього нескладного страви
- Макаронні вироби - 400 грам
- Опеньки заморожені - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Склянка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Отже, як приготувати пасту з опеньками:
1. Ставимо розморожувати наші опеньки.
2. Тим часом займемося засмажкою. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в маслі до напівготовності.
3. Додаємо до нього томатну пасту і склянку чистої води. Всипаємо гриби. Підсмажуємо хвилин п'ять на сильному вогні. Щоб зробити пасту з опеньками особливою, додаємо крім солі і перцю приправи на зразок шафрану, базиліка, kurkumи, - кому що подобається.
4. Зменшити вогонь, згасити ще хвилин п'ять.
5. У цей час відварюємо пасту, згідно з інструкцією на упаковці. Промиваємо, кидаємо до нашої ароматної суміші.
6. Перемішуємо, ще хвилин п'ять млоїмо під кришкою.
От і все! Бажаю приємного апетиту і удачі в приготуванні цього нескладного страви