Рецепт Паста з епохи Середньовіччя фото

Паста з епохи Середньовіччя
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Ягоди , Молочні продукти , Сир , Макарони , Фарш , Журавлина , Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Давайте забудемо класичне поєднання пасти з томатним соусом і згадаємо рецепт приголомшливо смачною пасти з минулого. В вершковий смак маскарпоне відмінно вписується кислинка в'яленої журавлини.

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати пасту з епохи Середньовіччя, швидкий і простий, а результат - дуже смачний! Поки відварюються макарони, ви встигнете обсмажити м'ясний фарш з додаванням горішків і журавлини. Всього 15-20 хвилин вашого часу - і смачний ситний обід для всієї родини готовий! Приємних вам клопоту на кухні!

  • Макаронні вироби - 450 грам (фетуччіне з додаванням соку буряка)
  • Фарш м'ясний - 500 грам (курка + яловичина)
  • Маскарпоне - 2 Ст. Ложки
  • Горіхи волоські - 2 Ст. Ложки (ядра)
  • Журавлина в'ялена - 200 грам
  • Насіння фенхелю - 1 щіпка
  • Пармезан - 100 грам (або сир твердих сортів)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
паста з епохи Середньовіччя - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Журавлину залийте теплою водою на 5 хвилин, злийте і обсушити. Горіхи і насіння фенхелю подрібніть.
паста з епохи Середньовіччя - фото крок 2
У глибокій сковороді розігрійте масло і на сильному вогні обсмажте м'ясний фарш до рум'яної скоринки протягом 5 хвилин. Зменшіть вогонь до середнього. Фетуччіне відваріть в киплячій солоній воді згідно з інструкцією на упаковці.
паста з епохи Середньовіччя - фото крок 3
Відсуньте фарш в сторону, висипте горіхи і обсмажте їх протягом двох хвилин.
паста з епохи Середньовіччя - фото крок 4
Потім додайте журавлину, перемішайте. З фетуччіне злийте відвар, але залиште пару столових ложок. Додайте відвар і фетуччіне до фаршу, перемішайте.
паста з епохи Середньовіччя - фото крок 5
Тепер черга маскарпоне і твердого сиру, натертого на дрібній тертці. Перемішуємо і подаємо.
паста з епохи Середньовіччя - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти