Паста з епохи Середньовіччя
(покроковий рецепт з фото)
Давайте забудемо класичне поєднання пасти з томатним соусом і згадаємо рецепт приголомшливо смачною пасти з минулого. В вершковий смак маскарпоне відмінно вписується кислинка в'яленої журавлини.
Рецепт, як приготувати пасту з епохи Середньовіччя, швидкий і простий, а результат - дуже смачний! Поки відварюються макарони, ви встигнете обсмажити м'ясний фарш з додаванням горішків і журавлини. Всього 15-20 хвилин вашого часу - і смачний ситний обід для всієї родини готовий! Приємних вам клопоту на кухні!
- Макаронні вироби - 450 грам (фетуччіне з додаванням соку буряка)
- Фарш м'ясний - 500 грам (курка + яловичина)
- Маскарпоне - 2 Ст. Ложки
- Горіхи волоські - 2 Ст. Ложки (ядра)
- Журавлина в'ялена - 200 грам
- Насіння фенхелю - 1 щіпка
- Пармезан - 100 грам (або сир твердих сортів)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. Журавлину залийте теплою водою на 5 хвилин, злийте і обсушити. Горіхи і насіння фенхелю подрібніть.
У глибокій сковороді розігрійте масло і на сильному вогні обсмажте м'ясний фарш до рум'яної скоринки протягом 5 хвилин. Зменшіть вогонь до середнього. Фетуччіне відваріть в киплячій солоній воді згідно з інструкцією на упаковці.
Відсуньте фарш в сторону, висипте горіхи і обсмажте їх протягом двох хвилин.
Потім додайте журавлину, перемішайте. З фетуччіне злийте відвар, але залиште пару столових ложок. Додайте відвар і фетуччіне до фаршу, перемішайте.
Тепер черга маскарпоне і твердого сиру, натертого на дрібній тертці. Перемішуємо і подаємо.
Смачного!