Рецепт Пасха з фісташками фото

Пасха з фісташками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Горіхи
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Великдень з фісташками має свій, ні з чим незрівняний смак. Фісташки надають пасці властиву їм солодкість. Пасха, як готується просто. Поряд з фісташками, можна додати цукати, якщо бажаєте.

Кількість порцій: 8-10
  • Сир - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Шоколад - 200 грам
  • Ванілін - 1-2 Щепоток
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Fistashki - 1/2-3/4 склянки
1
Сир збийте міксером з розм'якшеним вершковим маслом. Повинна вийти однорідна консистенція без грудочок.
2
У каструлю вбийте яйця, додайте цукор. Збийте яйця з цукром до однорідної білої маси.
3
Тужа ж додайте нежирні вершки.
4
Всипте ванілін або ванільний цукор (2 чайні ложки), гарненько перемішайте або збийте. До слова сказати, міксер полегшує завдання.
5
Поставте каструлю з сумішшю на середній вогонь, доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Після закипання варіть масу 5 хвилин, помішуючи, потім зніміть з вогню і остудіть. Можна поставити в миску з холодною водою.
6
У сирно-масляну масу додайте яєчну суміш, перемішайте.
7
Додайте очищені прожаренние фісташки і знову перемішайте.
8
Новий квітковий горщик або пасочницу застеліть марлею, складеної в 2-3 шару.
9
Викладіть тісто в приготовану ємність.
10
Краї марлі загорніть до центру. Зверху покладіть досочку, дінці і притисніть пресом. Поставте паску в холодильник на 10-12 годин.
11
Вранці зніміть прес і донці, переверніть паску на тарілку.

Схожі рецепти