Рецепт Партизанська каша фото

Партизанська каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Гриби , Мал , Пшоно і пшениця , Гречка
Дієтичне харчування
На обід , Корисний обід , На сніданок , Ситний сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 50 хв.

Якщо ви ще ніколи не пробували"подружити" кілька круп в одній страві, то дуже рекомендую це нарешті зробити! Корисна, ситна, смачна каша з трьох круп: Мал, гречка, пшоно…

Опис приготування:

Каша, да з лісовими грибами! Уявляєте собі цей смак? ! Всі три крупи будемо варити разом, вони чудово поєднуються і доповнюють один одного. Як приготувати партизанську кашу, читайте в покроковому рецепті.

  • Мал - 1 Склянка
  • Гречка - 1 Склянка
  • Пшоно - 1 Склянка
  • Вода - 1 літр
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Гриби лісові - 300 грам (свіжі або заморожені)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
партизанська каша - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль і перець. Гриби у мене лісові розморожені, вже варені. Якщо у вас свіжі, то їх необхідно попередньо відварити в підсоленій воді 30 хвилин.
партизанська каша - фото крок 2
Крупи переберіть, промийте в декількох водах, залийте 1 L. Чистої води і поставте на плиту. Після закипання посоліть за смаком, зменшіть вогонь і варіть кашу на повільному вогні до повного википання води. Можна приготувати в мультиварці.
партизанська каша - фото крок 3
Цибулю дрібно наріжте і підсмажте на олії.
партизанська каша - фото крок 4
Додайте до цибулі гриби і смажте під кришкою 10-15 хвилин. При необхідності підсолити за смаком.
партизанська каша - фото крок 5
Крупа готова! Додайте перець і вершкове масло, акуратно розмішайте і дайте відпочити 10 хвилин під кришкою.
партизанська каша - фото крок 6
Залишилося додати в кашу гриби з цибулею, перемішати - і можна кликати всіх до столу! Партизанська каша готова!
партизанська каша - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти