Партизанська каша
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще ніколи не пробували "подружити" кілька круп в одній страві, то дуже рекомендую це нарешті зробити! Корисна, ситна, смачна каша з трьох круп: Мал, гречка, пшоно…
Каша, да з лісовими грибами! Уявляєте собі цей смак? ! Всі три крупи будемо варити разом, вони чудово поєднуються і доповнюють один одного. Як приготувати партизанську кашу, читайте в покроковому рецепті.
- Мал - 1 Склянка
- Гречка - 1 Склянка
- Пшоно - 1 Склянка
- Вода - 1 літр
- Вершкове масло - 100 грам
- Гриби лісові - 300 грам (свіжі або заморожені)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль і перець. Гриби у мене лісові розморожені, вже варені. Якщо у вас свіжі, то їх необхідно попередньо відварити в підсоленій воді 30 хвилин.
Крупи переберіть, промийте в декількох водах, залийте 1 L. Чистої води і поставте на плиту. Після закипання посоліть за смаком, зменшіть вогонь і варіть кашу на повільному вогні до повного википання води. Можна приготувати в мультиварці.
Цибулю дрібно наріжте і підсмажте на олії.
Додайте до цибулі гриби і смажте під кришкою 10-15 хвилин. При необхідності підсолити за смаком.
Крупа готова! Додайте перець і вершкове масло, акуратно розмішайте і дайте відпочити 10 хвилин під кришкою.
Залишилося додати в кашу гриби з цибулею, перемішати - і можна кликати всіх до столу! Партизанська каша готова!
Смачного!