Рецепт Парасольки з картоплею фото

Парасольки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі, Картопля, Гриби, Парасольки
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Гарніри

Відпочиваючи в кінці літа в селі, частенько готую прості страви. Ліс і город - поруч, тому свіжа картопля і гриби завжди під рукою. Парасольки з картоплею - одне з таких простих і улюблених страв.

Що не кажіть, а прості страви - найсмачніші. Люблю село і ліс, а також дари землі та лісу. Гриби - не тільки смачне і ситне блюдо, ще й бюджетне. Влітку і восени часто ходжу на "тихе полювання" і насолоджуюся запахами і смаками природи.

Як приготувати парасольки з картоплею?

1. Картоплю очистіть, промийте і поріжте на частини. Поставте варитися в підсоленій воді. Можна картоплю і підсмажити. А якщо у вас залишилася вчорашня варена картопля, то просто розріжте її і злегка обсмажте на вершковому маслі.

2. Парасольки очистіть, промийте. Поріжте на невеликі частини.

3. Петрушку, кріп або зелену цибулю промийте і нарубати.

4. Розтопити вершкове масло в сковороді, нагрійте. Смажте парасольки, помішуючи, на середньому вогні. Додати сіль, поперчіть. Гриби обсмажуйте в цілому протягом 20 хвилин.

5. Готову картоплю викладіть в сервировочное або порційне блюдо. На картоплю викладіть гриби. Зверху присипте рубаною зеленню.

Парасольки з картоплею готові! Можна з грибами обсмажити і ріпчасту цибулю. Для цього цибулину почистіть, наріжте півкільцями і обсмажте до м'якості перед тим, як додасте гриби.

Смачного!

  • Парасольки - 400 грам
  • Картопля - 8 штук
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Кріп, петрушка або зелену цибулю - - За смаком
Що не кажіть, а прості страви - найсмачніші. Люблю село і ліс, а також дари землі та лісу. Гриби - не тільки смачне і ситне блюдо, ще й бюджетне. Влітку і восени часто ходжу на "тихе полювання" і насолоджуюся запахами і смаками природи.

Як приготувати парасольки з картоплею?

1. Картоплю очистіть, промийте і поріжте на частини. Поставте варитися в підсоленій воді. Можна картоплю і підсмажити. А якщо у вас залишилася вчорашня варена картопля, то просто розріжте її і злегка обсмажте на вершковому маслі.

2. Парасольки очистіть, промийте. Поріжте на невеликі частини.

3. Петрушку, кріп або зелену цибулю промийте і нарубати.

4. Розтопити вершкове масло в сковороді, нагрійте. Смажте парасольки, помішуючи, на середньому вогні. Додати сіль, поперчіть. Гриби обсмажуйте в цілому протягом 20 хвилин.

5. Готову картоплю викладіть в сервировочное або порційне блюдо. На картоплю викладіть гриби. Зверху присипте рубаною зеленню.

Парасольки з картоплею готові! Можна з грибами обсмажити і ріпчасту цибулю. Для цього цибулину почистіть, наріжте півкільцями і обсмажте до м'якості перед тим, як додасте гриби.

Смачного!

Схожі рецепти