Рецепт Пангасіус з цибулею і морквою фото

Пангасіус з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Пангасіус, Морква, Цибуля
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви

Пангасіус - це прісноводна риба із сімейства сомів. Вона легко розлучається і має дуже ніжне біло-рожеве філе. Її досить легко готувати, отримуючи нежирні і ситні блюда. Давайте спробуєм!

Зручніше за все буде відразу купити філе без кісточок, її часто в цьому виді і продають. Вона добре виходить і смаженої на сковороді, і в духовці. Я ж пропоную вам прочитати про те, як приготувати пангасіуса з цибулею і морквою тушкований. До такого гарячого найкраще подати картопляне або інше овочеве пюре. Дітям від 3-х років блюдо є дозволяється.

  • Пангасіус - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Cukini - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
пангасіус з цибулею і морквою - фото крок 1
Наріжте середніми шматочками очищену цибулю, досить крупно наріжте промитий цукіні і кружками нарубати очищену і промиту моркву.
пангасіус з цибулею і морквою - фото крок 2
Розігрійте масло на сковороді. Додайте в нього цибулю, а потім морква.
пангасіус з цибулею і морквою - фото крок 3
Через 3 хвилини, додайте цукіні. Перешкодьте.
пангасіус з цибулею і морквою - фото крок 4
Філе риби наріжте середніми шматочками. Добре їх змастіть сіллю і перцем.
пангасіус з цибулею і морквою - фото крок 5
Коли морква і цукіні стануть м'якими, додайте в сковороду пангасіуса. Гасіть блюдо до готовності.
пангасіус з цибулею і морквою - фото крок 6
Подавайте рибу з овочами, додавши гарнір. Смачного!

Схожі рецепти