Пангасіус з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Пангасіус - це прісноводна риба із сімейства сомів. Вона легко розлучається і має дуже ніжне біло-рожеве філе. Її досить легко готувати, отримуючи нежирні і ситні блюда. Давайте спробуєм!
Зручніше за все буде відразу купити філе без кісточок, її часто в цьому виді і продають. Вона добре виходить і смаженої на сковороді, і в духовці. Я ж пропоную вам прочитати про те, як приготувати пангасіуса з цибулею і морквою тушкований. До такого гарячого найкраще подати картопляне або інше овочеве пюре. Дітям від 3-х років блюдо є дозволяється.
- Пангасіус - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Cukini - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Наріжте середніми шматочками очищену цибулю, досить крупно наріжте промитий цукіні і кружками нарубати очищену і промиту моркву.
Розігрійте масло на сковороді. Додайте в нього цибулю, а потім морква.
Через 3 хвилини, додайте цукіні. Перешкодьте.
Філе риби наріжте середніми шматочками. Добре їх змастіть сіллю і перцем.
Коли морква і цукіні стануть м'якими, додайте в сковороду пангасіуса. Гасіть блюдо до готовності.
Подавайте рибу з овочами, додавши гарнір. Смачного!