Рецепт Пангасіус в панірувальних сухарях фото

Пангасіус в панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 3
Час приготування: 35 хв.

Рибка в пост і не тільки - це запорука здорового харчування в тому числі. На Вас чекають - рецепт приготування пангасіуса в панірувальних сухарях на всі випадки життя.

Опис приготування:

Пангасіус мені подобається набагато більше, ніж інша риба. Риба - жирна, але в міру. Та й з нього можна робити і вуха, і в смаженні добре виходить. До того ж, пангасіус багатий фосфором і вітамінами. Для приготування пангасіуса в панірувальних сухарях нам знадобляться невелике філе. І сік половинки лимона.

  • Філе пангасіуса - 800 грам
  • Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Спеції - За смаком
пангасіус в панірувальних сухарях - фото крок 1
Рибу промийте, все зайве приберіть.
пангасіус в панірувальних сухарях - фото крок 2
Філе ріжемо на палички довгасті.
пангасіус в панірувальних сухарях - фото крок 3
Посолили і поперчити, сбризнулі соком лимона. Можна ненадовго залишити маринуватися.
пангасіус в панірувальних сухарях - фото крок 4
Гарненько, не шкодуючи, обволікає шматочки в сухарях.
пангасіус в панірувальних сухарях - фото крок 5
Смажимо на розігрітій сковорідці в рясному кількості масла до золотистої скоринки. Чим більше сухарів, тим краще.
пангасіус в панірувальних сухарях - фото крок 6
У нас вийшли своєрідні рибні палички фрі.
Готового пангасіуса в панірувальних сухарях подаємо з різними соусами. Смачного!

Схожі рецепти