Пангасіус в панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Рибка в пост і не тільки - це запорука здорового харчування в тому числі. На Вас чекають - рецепт приготування пангасіуса в панірувальних сухарях на всі випадки життя.
Пангасіус мені подобається набагато більше, ніж інша риба. Риба - жирна, але в міру. Та й з нього можна робити і вуха, і в смаженні добре виходить. До того ж, пангасіус багатий фосфором і вітамінами. Для приготування пангасіуса в панірувальних сухарях нам знадобляться невелике філе. І сік половинки лимона.
- Філе пангасіуса - 800 грам
- Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Лимон - 0, 5 штуки
- Спеції - За смаком
Рибу промийте, все зайве приберіть.
Філе ріжемо на палички довгасті.
Посолили і поперчити, сбризнулі соком лимона. Можна ненадовго залишити маринуватися.
Гарненько, не шкодуючи, обволікає шматочки в сухарях.
Смажимо на розігрітій сковорідці в рясному кількості масла до золотистої скоринки. Чим більше сухарів, тим краще.
У нас вийшли своєрідні рибні палички фрі.
Готового пангасіуса в панірувальних сухарях подаємо з різними соусами. Смачного!
Готового пангасіуса в панірувальних сухарях подаємо з різними соусами. Смачного!