Пальми Ovosçnaya
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування овочевої курми в мікрохвильовці.
Кількість порцій: 1-2
- Середній цибулю - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки (середні)
- Зелений перець чилі - 2 штуки (довгі)
- Часниково-імбирна паста - 1/2 чайних ложки
- Насіння кропу - 1/2 чайних ложки
- Мелений червоний перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - - За смаком
- Олія - 2 чайних ложки
- Вода - - штук (по мірі необхідності)
- Суміш спецій - - За смаком (гвоздика, обкладинка, кардамон)
Підготуйте овочі, помийте і наріжте на дрібні шматочки.
Картопля запечіть в мікрохвильовій печі протягом 7 хвилин. І підготуйте кокосову пасту змішавши її з насінням кропу. Тримайте все поруч.
У мисці для мікрохвильовки змішайте спеції і масло. І готуйте протягом 1 хвилини.
Потім, додайте цибулю, зелений перець чилі і готуйте 1 хвилину.
Додайте ченочно-імбирним пасту і готуйте ще 1 хвилину.
Далі, додайте помідори і 2 хвилини готуйте в мікрохвильовці.
Добре все перемішайте.
І додаємо овочі.
Перемішуємо, і посипаємо меленим червоним перцем. Ще раз добре перемішуємо і ставимо в мікрохвильовку на 1 хвилину.
Додаємо кокосову пасту.
Перемішуємо і готуємо протягом 2-ух хвилин.
Додайте трохи води, що б овочі краще приготувалися і для консистенції.
Готуйте в мікрохвильовці протягом 10 хвилин. Можна подавати до столу прикрасивши листям коріандру. Смачного.