Овочі по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Подивіться, як приготувати овочі по-італійськи. Інгредієнти цього гарячого блюда не зашкодять вашій талії і наповнять організм поживними речовинами, порадують смаковими якостями. Дуже рекомендую.
Дозвольте страв італійської кухні увірватися в ваш раціон і внести в нього різноманітність. Простий рецепт приготування не зашкодить фігурі, але буде прекрасним доповненням щоденного меню, додасть в їжу смачні і корисні овочі, добре вгамує голод. Продукти готуються швидко, можуть бути використані в якості гарніру або як самостійну страву при дієтичному харчуванні.
- Картопля - 4 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Огірок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Зелень петрушки - 1 пучок
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Італійська суміш приправ - 1 щіпка

1. Очистіть картопля від шкірки і поріжте на невеликі кубики. З цибулі видаліть шкірку і поріжте на невеликі шматочки. Зелень промийте і просушіть, подрібніть. Також підготуйте помідори і огірок, нарізавши їх некрупно. Попередньо можна зняти шкірку з помідорів.

2. Нагрійте сковороду. На олії обсмажте цибулю до отримання золотого кольору. Додайте картоплю і продовжуйте готувати продукти ще 5 хвилин. Додайте до смажачі картоплі з цибулею помідори, огірки і зелень. Приправити сіллю і poperčite. У блюдо додайте італійську суміш трав, перемішайте. На невеликому вогні тушкуйте овочі ще чверть години.

3. Сир натріть на крупній тертці. Дістаньте керамічну форму. Змастіть маслом. Перекладіть в неї овочі. Зверху блюдо посипте тертим сиром. Продукт готується в попередньо нагрітій до 180 З духовій шафі до отримання на поверхні красивою скоринки золотистого кольору. Подавайте блюдо гарячим.